به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، بر اساس این پژوهش، این 5 خوراکی که نباید دوباره گرم شوند، عبارتند از: 

 

 

1 – کرفس، حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن دوباره باعث مسمومیت می شود.

 

 

 

2 – چغندر یا لبو که به دلیل داشتن نتیرات، در صورت گرم شدن برای سلامتی مضر است.

 

 

 

3 – تخم مرغ، در صورت گرم شدن پس از آب پز شدن یا سرخ شدن با روغن، سمی می شود.   

 

 

 

4 – قارچ تازه، وقتی گرم شود ساختار پروتئینی آن تغییر یافته، خاصیتش را از دست داده و باعث ایجاد مشکل در جهاز هاضمه انسان می شود.  

 

 

 

5 - اسفناج که حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن به نیتریت تبدیل شده و سرطان زا می شود

موضوعات: همه, آشپزی ( نکته ها )  لینک ثابت



[دوشنبه 1394-02-14] [ 11:20:00 ق.ظ ]