آش سبزی شیرازی

 

مواد لازم

سبزی آش ۵۰۰ گرم

برنج ۱ پیمانه

نخود ۱/۲ پیمانه

لوبیا چیتی ۱ پیمانه

عدس ۱ پیمانه

گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم

قلم گوساله ۱ عدد

پیاز داغ ۱ پیمانه

آرد گندم و برنج ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- سبزی این آش تره، ترخان، مرزه و جعفری است.

۲- سبزی‌ها را بشورید و خرد کنید و سپس حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید، در یک قابلمه بپزید و در حین پخت آب آن را دو نوبت عوض کنید.

۳- در مرحله آخر حبوبات را با قلم گوساله در قابلمه بگذارید و وقتی حبوبات پخت، نیمی از آن را له کنید تا آش لعاب داشته باشد.

۴- گوشت گوسفندی را بپزید و ریش ریش کنید و به قابلمه آش اضافه کنید.

۵- پیازداغ را در آش بریزید و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید.

۶- بعد از نیم پز شدن سبزیجات، برنج را اضافه کنید.

۷- در اواخر پخت، آرد برنج و گندم را در آب سرد حل کرده و به آش اضاف کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.

۸- نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با پیازداغ تزیین کنید.

 

سایر نکات

این آش نیازی به کشک و نعنا داغ ندارد.‏

منبع :‌سرآشپز پاپیون

 

موضوعات: همه, آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[سه شنبه 1393-11-14] [ 03:30:00 ب.ظ ]