مهمان کربلا
 
  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

   






موضوعات

  • همه
  • همه
  • سفارش های بزرگان
  • داستان های کوتاه
  • نکته های ناب قرانی
  • عفاف و حجاب
  • ظهور
  • اطلاعات عمومی
  • به یاد شهدا ...
  • نماز
  • تربیت فرزند شیعه
  • فرزند پروری
  • سلامتی
  • شهدای و ایثار گران حوزوی
  • بزرگان حوزه
  • شعر
  • شناخت اهل بیت
  • طب سنتی
  • آشپزی ( کیک )
  • طنز
  • غدیر
  • عکس و حرف
  • اﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ و ﻋﺎﺷﻮﺭا
  • ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺳﺎﻟﻢ
  • جوان و جوانی
  • ﺯﻧﺎﻥ و ﻛﺮﺑﻼ
  • ﻭﻻﻳﺖ ﭘﺬﻳﺮﻱ ﺩﺭ ﻋﺎﺷﻮﺭا
  • خداوندا
  • زندگینامه
  • احکام بانوان
  • متن ادبی
  • آشپزی ( انواع غذا )
  • آشپزی ( نکته ها )
  • کلیپ
  • دانلود
  • همسرداری
  • آشپزی ( نوشیدنی ها )
  • آشپزی ( نوشیدنی ها )
  • رمضان
  • آشپزی ( آش ها)
  • عروسک بافی
  • مناسبت ها
  • لبخند های پشت خاکریز
  • معرفی کتاب
  • حدیث
  • احادیث
  • احادیث اخلاقی
  • ائمه اطهار
  • آشپزی
  • سوپ ها
  • ماه محرم
  • دهه چهارم
  • عدل الهی
  • نشانه های مؤمن چیست ؟
  • سخنان مقام معظم رهبری
  • جنگ نرم
  • رشد و خود سازی
  • داروخانه معنوی
  • متفرقه دینی
  • کودک و سیسمونی


  • اسفند 1402
    شن یک دو سه چهار پنج جم
     << <   > >>
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29      




    آخرین مطاب






    آمار

  • امروز: 129
  • دیروز: 38
  • 7 روز قبل: 577
  • 1 ماه قبل: 3077
  • کل بازدیدها: 443453




  • خبرنامه





    کاربران آنلاین

  • دهقان
  • Tanha




  • لبخند های پشت خاکریز

    مهدویت امام زمان (عج)



    بازی های دفاع مقدس

    مهدویت امام زمان (عج)



    کرامات و داستان های ائمه اطهار

    آیه قرآن



    دانشنامه امام علی

    آیه قرآن



    اولین های دفاع مقدس

    وصیت شهدا



    جستجو





    ذکر ایام هفته

    ذکر روزهای هفته



    وصیت نامه موضوعی شهدا

    وصیت شهدا



    روز شمار غیبت





    معرفی صفحه وبلاگ به یک دوست






    بازی تمرکز حواس





    جستجو

    Google

    در اين وبلاگ
    در كل اينترنت




    رتبه



      خواص اسطوخودوس   ...

    اسطوخودوس؛ خواب آور و مقوى مغز و اعصاب

     

     

    کلیه داروهاى خواب آور که امروزه در عظیم ترین کارخانه هاى داروسازى دنیا ساخته مى شوند، علاوه بر اینکه خواب مصنوعى ناراحت کننده ایجاد مى کنند، ضعیف کننده اعصاب هم هستند، ولى دست طبیعت با نیروى اعجازآمیز و شگفت آور خود، اسطوخودوس را به وجود آورده است، که در عین حال، خواب آور و مقوى مغز و اعصاب است.

     

    مهم ترین خاصیت اسطوخودوس که از آن مى توان به طور عموم استفاده کرد، خاصیت خواب آور آن است.

     

    «اسطوخودوس مقوى قواى دماغى و جاروب دماغ است و مغز را از جمیع فضول بلغمیه و سوداویه پاک مى گرداند و نیز براى درمان صرع و مالیخولیا و نسیان [فراموشى] و سرگیجه نافع است و چون گل آن را مربا سازند، با شکر یا عسل و هر شب به اندازه اى که از گل آن یک مثقال محتوى باشد تناول نمایند و به آن ادامه دهند رافع غم و وسواس و موجب تفریح است تفریحى قوى، و طرز تهیه مرباى اسطوخودوس مانند سایر مرباها است و مقدار شکر یا عسل دو برابر وزن اسطوخودوس باید باشد، و اگر هر روز 15 گرم از این مربا خورده شود تفریح مى آورد و مقوى حافظه و ذهن است و سایر خواص که ذکر شد نیز بر آن مترتب مى باشد؛ به همین منظور مى توان شربت اسطوخودوس را نیز تهیه کرد به این ترتیب که صد گرم اسطوخودوس خشک را در 900 گرم آب و 100 گرم گلاب یک شب تا صبح بخیسانند و صبح به طور ملایم بجوشانند تا ثلث آن باقى بماند. سپس صاف کرده 450 گرم قند یا عسل در آن داخل نموده بجوشانند تا قوام آن مانند شربت غلیظ شود، روزى 2 قاشق آش خورى تناول نمایند.»

     

    منبع: مجموعه آثار دكتر سيد جلال مصطفوى كاشانى، ج 2 

     

     

    برای مشاهده مطالب طب ایرانی در تلگرام، لینک زیر را لمس وانتخاب کنید:

     

    © @tebirani

    موضوعات: طب سنتی, آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



    [دوشنبه 1394-07-13] [ 09:14:00 ب.ظ ]





      ته چین دورنگ   ...

    ته چین دو رنک

     

    مواد لازم

    سینه‌ مرغ ۳۰۰ گرم

    برنج ۴۰۰ گرم

    زعفران‌ آب‌كرده ۳ قاشق سوپ خوری

    تخم‌مرغ ۶ عدد

    بادنجان ۳۰۰ گرم

    روغن‌مایع ۱۵۰ گرم

    ماست ۲۵۰ گرم

    پیاز ۱ عدد

    نمك و فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری

    زرشك و مغز گردو به مقدار لازم

     

    طرز تهیه

    ۱- سینه ‌مرغ را بعد از پاك كردن و شستن، با پیاز، نمك و فلفل می‌‌گذاریم تا آب‌پز می‌كنیم،

    ۲- بعد بادنجان‌ها را سرخ كرده

    ۳- آن‌گاه برنج را مثل چلو خیس كرده و آبكش می‌‌كنیم.

    ۴- در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ، ماست و زعفران را مخلوط كرده، هم می‌‌زنیم و داخل برنج پخته شده می‌‌ریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط می‌‌كنیم.

    ۵- در یك ظرف پیركس یا نسوز ابتدا یك لایه از برنج آماده شده از ته‌چین را ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌كنیم، آن‌گاه یك لایه از مرغ پخته شده را روی آن می‌‌ریزیم. همچنین مقداری زرشك و مغز گردو و دوباره یك لایه برنج روی آن را ریخته و یك لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج می‌‌ریزیم و آن را صاف می‌كنیم، 

    ۶- در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای 300 درجه به مدت نیم‌ساعت می‌‌گذاریم تا سرخ شود. اگر فر ندارید روی آن فویل بكشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه كردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ كنید، حالا می‌‌توانید بعد از سرد شدن آن را مثل كوكو، برش دهید.

    موضوعات: آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



     [ 09:11:00 ب.ظ ]





      فوت و فن پخت یک ماهیچه خوش طعم ..   ...

    فوت و فن پخت یک ماهیچه خوش طعم

    با روش زیر ماهیچه هایی لذیذ و خوش طعم درست کنید.

     

    مواد لازم :

    ماهیچه از استخوان جدا نشده : به تعداد افراد

    روغن: به میزان لازم

    زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

    روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

    زعفران آب‌کرده : ۲ قاشق غذاخوری

    پیاز: یک عدد برای ۳ ماهیچه

     

    طرز تهیه :

    مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید.

    ماهیچه ها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود.

    این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در گوشت خارج نشود.

    بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچه ها را داشته باشد، آنها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید.

    روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیاز‌ها و آب موجود در خودش پخته شود.

    دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچه ها را جابه‌جا کرد و پیازها حتما روی گوشت باشد.

    برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست. وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابه‌جا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید.

    با این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و خوش طعم می‌شود. امتحان کنید.

    موضوعات: آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



    [سه شنبه 1394-07-07] [ 10:03:00 ق.ظ ]





      دلمه اسفناج   ...

    غذای اصلی: دلمه اسفناج

     

    مواد لازم 

    اسفناج پاک شده: 500 گرم 

    پیاز نگینی: 2 قاشق غذاخوری 

    تخم مرغ: 3 عدد 

    سیر: 3 یا 4 حبه 

    ماست چکیده: 200 گرم 

    نمک و فلفل سیاه 

    روغن 

     

    طرز تهیه 

    ابتدا اسفناج های پاک شده و شسته را در ظرفی ریخته و بدون آب با حرارت ملایم می پزیم و بعد آبکش کرده ریز خرد می کنیم با پیاز داغ و خیلی کم روغن تفت داده نمک و فلفل را اضافه کرده و حرارت را خاموش و می گذاریم تا خنک شود. بعد تخم مرغها را با 2 حبه سیر رنده شده خوب زده با اسفناج ها مخلوط کرده درون تابه نچسب مستطیل به ابعاد 26/30 ریخته و در فر با درجه 180 سانتی گراد ریخته و رویش را صاف کنید. به مدت 10 دقیقه بپزید و 2 دقیقه هم گریل را روشن کنید تا رویش هم کمی طلایی شود. بعد کوکو را روی کاغذ روغنی برگردانده و اجازه دهید تا خنک شود. سپس ماست چکیده و نمک و سیر رنده شده را مخلوط و روی اسفناج داده و به آرامی رول می کنیم و در انتها با همان کاغذ پیچیده (مثل شکلات) در یخچال قرار داده تا کاملا بسته شود. 5-6 ساعت بعد از کاغذ جدا کرده به فاصله 1 سانتی برش زده و نوش جان نمایید.

    موضوعات: آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



     [ 09:47:00 ق.ظ ]





      مرغ زغالی   ...

    مرغ ذغالی

    اگر از روش های قدیمی و همیشگی مرغ خسته شدین پیشنهاد میکنم یکبار با این روش مرغ رو بپزید 

    ابتدا مرغها رو با نمک و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.

    در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه

    حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.

    شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.

    دو قاشق سس مایونز رو با دو لیوان آب مخلوط کنید و نصف استکان زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.

    مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره

    هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده ميشه. 

    قانونش برای 4 تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.

    سس آماده شده رو کنار بگذارید.

    دو عدد پیاز بزرگ رو بصورت کبریتی خلال کنید .

    بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.

    مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.

    گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.

    روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه

    دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی

    دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.

    موضوعات: آشپزی ( انواع غذا ), مناسبت ها  لینک ثابت



     [ 09:44:00 ق.ظ ]





      آلبالو پلو با مرغ   ...

     

    البالو پلو با مرغ

     

    برنج 4 لیوان  .  آلبالو 500 گرم  .  شکر 250 گرم  .  مرغ 1 عدد  .  پیاز 1 عدد .  روغن و زعفران  به مقدار لازم

     

    طرز تهیه : برنج را قبل از پخت به مدت 30 دقیقه در مقداری اب و نمک خیس دهید ، برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم آبکشی کنید ( زمانی برنج را ابکشی کنید که  وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).

     

     

     

     

    هسته آلبالوها را بگیرید و البالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، شکر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه باهم بجوشند سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ البالوها تیره نشود ، آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید سپس شربت آن را مجدد روی حرارت بگذارید  تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

     

    مرغ ها را با مقداری آب ، چند قاشق روغن ، پیاز ، نمک و فلفل داخل قابلمه  بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و اب مرغ تمام شود.

     

     

     

    ته دیگ مقداری روغن بریزید و مقداری نان لواش ته قابلمه بچینید ، برنج ابکش شده و آلبالوهای پخته را لایه لایه روی هم بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج  شروع به بخار کردن کند سپس دم کنی را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد ، در اواسط پخت برنج1 لیوان اب آلبالو را روی برنج بدهید.

     

    برای سرو البالو پلو را در ظرف بکشید و روی آن را با مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و برنج زعفرانی تزئین کنید.

     

    نکته ها : یک کاسه کوچک از آلبالو ها را کناری بگذارید تا در زمان سرو غذا روی برنج را با ان تزئین کنید ، برای برنج زعفرانی  مقداری برنج سفید را با کمی زعفران دم شده و مقداری کره مخلوط کنید.

    موضوعات: آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



    [چهارشنبه 1394-04-10] [ 10:30:00 ب.ظ ]





      نان شیرمال   ...

    نان شیرمال

    شکر 1 پیمانه

    روغن مایه 1 پیمانه

    شیر داغ 1 پیمانه

    تخم مرغ 1 عدد

    خمیر مایه 3 ق غ

    آب ولرم 1 پیمانه

    آرد به اندازه لازم

    نمک نصف ق م

    خمیر مایه و آب ولرم و دو قاشق شکر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیرمایه به عمل بیاد حدود 15 دقیقه ، بعد شیر داغ و شکر رو اضافه میکنیم و سپس روغن مایع و تخم مرغ پس از مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا حدی که خمیر بدست نچسبه ، دقت کنید خمیر زیاد سفت نشه، حالا خمیر رو بصورت یه گلوله بزرگ در میاریم و روش یه کیسه نایلونی و یه پارچه میندازیم حدود 2 ساعت استراحت کنه 

    بعد از دوساعت یه مقدار خمیر رو ورز میدیم و تکه های کوچک از خمیر برمیداریم و شکل میدیم و اون رو روی سینی فر که از قبل چرب کردیم با فاصله می چینیم 

    یه پارچه روش میندازیم و 20 دقیقه استراحت میدیم دوباره ، بعد زرده تخم مرغ رو میزنیم و با فرچه رو نان ها میمالیم و کنجد 

    سینی را داخل فر که از قبل گرم کردیم بر روی درجه 180 حدود 20 دقیقه میزاریم تا حدی که روش طلایی بشه

    موضوعات: آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



     [ 08:01:00 ب.ظ ]





      شنیسل روسی ...   ...

    مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر :

     سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد

     پنیر پیتزا ورقه ای  4 عدد

     کره گیاهی 25 گرم

     گشنیز خرد شده  2 قاشق غذا خوری

     آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم

     تخم مرغ 2 عدد

     خامه 1 قاشق غذا خوری

     آبلیمو  به میزان لازم

     نمک و فلفل به میزان لازم 

     

    طرز تهیه شنیسل روسی :

    سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.

     

     

     

     

    سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.

     

     

     

     

    و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.

     

     

     

     

    آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.

     

     

     

     

    سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .

     

    موضوعات: آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



    [سه شنبه 1394-04-09] [ 01:35:00 ب.ظ ]





    1 3 4 5 6

      خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

     
     
    حلال جمیع مشکلات است حسین شوینده ی لوح سیئات است حسین ای شیعه تو را چه غم ز طوفان بلاست جائی که سفینه ی نجات است حسین