تست فرانسوی

مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد

کره ساده به مقدار لازم

شیر 1/2لیوان

دارچین( اختیاری)

وانیل (اختیاری)

نان تست ( هر چند تکه که نیاز دارید).

شکر پودر شده مقداری

طرز تهیه

۱) اجاق گاز خود را در حرارت بالا قرار دهید. سپس کره را در ظرف قرار داهید.

۲) در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید. وانیل، شیر و دارچین را اضافه کرده و آن را با همزن و یا چنگال به خوبی به هم بزنید.

۳) سپس حرارت را پایین بیاورید زمانی که ماهی تابه به خوبی گرم شود.

۴) یک تکه از نان را در مخلوط فوق فرو برده و به گونه ای که هر دو قسمت نان آغشته شود و تست ها را در ماهیتابه داغ قرار دهید.

۵) تا زمانی که هر دو طرف آن طلایی شود آن را حرارت دهید.

۶) تست ها را در ظرف قرار دهید و به سرعت با مربا سرو کنید.

۷) برای تکه های بعدی دوباره ۳ روش قبل را تکرار کنید.

نوش جان

موضوعات: همه, آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[یکشنبه 1393-11-19] [ 10:03:00 ب.ظ ]