طرز تهیه خورش مرغ عسلی

 

آماده سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: 1 ساعت

مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

 

مواد اولیه : برای 7 نفر

زعفران به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

نمك به میزان لازم

آب نارنج به میزان لازم

پیاز (خرد شده) 2عدد

كشمش 150گرم

آلو (بخارا) 300گرم

مرغ 1كیلو گرم

عسل 2قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه

ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ كرده و پیازهای نگینی شده را در آن نیمه سرخ میكنیم.سپس مرغ را قطعه قطعه كرده و در پیاز تفت میدهیم تا خامی مرغ‌ها گرفته شود. زعفران، عسل، آلو، نمك و فلفل را می‌افزاییم و با مقداری آب می‌گذاریم تا خوب بپزد. این خورش باید غلیظ و كم آب باشد، تقریبا در انتهای پخت خورش آب نارنج و كشمش را اضافه می‌كنیم. 

 

نكات:

1)اگر آب نارنج در دسترس نبود از آبغوره استفاده كنید. 

2)هرچه زعفران این خورش بیشتر باشد خوشمزه تر و خوشرنگتر میشود. 

3)اگر دوست دارید از رب انار شیرین هم در طبخ این خورش استفاده كنید. 

4)برای زیباتر شدن این خورش مقداری هویج را حلقه كنید و در عسل تفت دهید تا براق و زیبا شود و سپس به عنوان تزیین به خورش اضافه كنید.

 

نوش جان

موضوعات: همه, آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[دوشنبه 1394-02-14] [ 11:17:00 ق.ظ ]