دستور دوم تهیه کیک برنجی:

3 فنجان برنج پخته شده

2 عدد تخم مرغ خوب زده شده

3 قاشق غذاخوری آرد

2/1 فنجان شیر

1 قاشق غذاخوری نمک

تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ،‌ سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ،‌ آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[دوشنبه 1393-07-07] [ 03:22:00 ب.ظ ]