راز بیشتر نگه داشتن ” سبـــــــزی خوردن ” در یخچال :

 

“ســـبزی ” خریدن به مقدار زیاد از هر لحاظ بسیار مقرون به صرفه تر در میاد ، اما وقتی میبینیم خیلی زود خراب و پلاسیده میشه و بوهای بد و ناخوشایندی از ظرف سبزی ها به مشاممون میخوره، میتونه حسابی کلافه کننده و انزجار آور باشه.

 

سبزی های شسته و پاک شده رو به دوقسمت تقسیم کرده و هر کدوم رو داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید. بالای کیسه رو دور مشتتون جمع کنید و آروم توش فوت کرده تا با هوا پر بشه.

 

سپس دو تا گره ی محکم بزنید تا هوا ازش خارج نشه. اگه این کیسه ها رو همینطوری توی یخچال بذارید، دیگه اصلا لازم نیست نگران پلاسیده شدنش باشید.

 

این کیسه های پف دار شاید یه کم جا و حجم بیشتری رو توی یخچالتون اشغال کنن، اما به این می ارزه که سبزی خوردنتون خیلی طولانی تر سبز و تازه و ترد باقی بمونه و طعم سالاد و اسموتی و ساندویچ هاتون رو بهتر بکنه.

 

این راهکار و روش برای هر مدل سبزی ای کاربرد داره فقط حتما حواستون باشه قبل از اینکه اونها رو توی کیسه بریزید باید کاملا خشک باشن.

موضوعات: آشپزی ( نکته ها )  لینک ثابت



[سه شنبه 1393-11-14] [ 08:38:00 ق.ظ ]