تهیه دوغ گاز دار در منزل

 

اول از همه باید ماست مناسبی انتخاب کنید. یعنی ماستی که یک دست و ترش باشد ( اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری میکنیم ) سپس ماست را آنقدر…

 

اول از همه باید ماست مناسبی انتخاب کنید. یعنی ماستی که یک دست و ترش باشد ( اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری میکنیم ) سپس ماست را آنقدر هم میزنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست موجود آب به آن اضافه میکنیم و میزان نمک هم به دلخواه خواهد بود.

 

حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیم

 

سپس دوغرا به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغرا در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری میکنیم.

 

اکنون دوغما به همراه چند تکه یخ آماده میل کردن است.

 

هرگز بیش از حد از قند برای گازدار کردن دوغاستفاده نکنید

موضوعات: همه, آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[دوشنبه 1394-02-14] [ 11:29:00 ق.ظ ]