آموزش آشپزی : مواد لازم و طرز تهیه زیتون پرورده گیلانی

  بازديد: دسته: آرشیو مطالب و مسایل آموزشی

 

 

در گیلان زیتون پرورده را غالباً با زیتون ماری و آب ترشه انار ( نوعی انار جنگلی بسیار ترش ) و سبزی های بومی مانند . خالواش و چوچاق درست می کنند . . . 

مواد لازم:

زیتون سبز هسته گرفته و به دلخواه خورد یا درسته نیم کیلو

رب انار نیم پیمانه

سیر کوبیده ۸ پر

مغز گردو کوبیده ۱۵۰ گرم

نعنای خشک کف مال ۱ قاشق مرباخوری

پونه تازه 2ق غ 

طرز تهیه :

زیتون پرورده از ساخته های بسیار نغز آشپزی گیلان است و در خود گیلان آن را مانند ترشی و ماهی شور در کنار غذای اصلی سر سفره می گذارند ، ولی روی میز اردو هم مسلماً جای خود را دارد .

در گیلان زیتون پرورده را غالباً با زیتون ماری و آب ترشه انار ( نوعی انار جنگلی بسیار ترش ) و سبزی های بومی مانند . خالواش و چوچاق درست می کنند . این مواد را در تهران و برخی از شهرستان ها از فروشگاه های مواد خوراکی گیلان می توان خرید ، ولی اگر این مواد در دسترس نبود ، از روی این دستور عمل کنید ، نتیجه رضایت بخش خواهد بود . همه مواد را در ظرفی بریزید ، زیر و رو کنید و یک ساعت یا بیشتر

موضوعات: همه, آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[دوشنبه 1394-01-24] [ 07:02:00 ب.ظ ]