مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی برای 8 نفر :

 سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد

 پنیر پیتزا ورقه ای  4 عدد

 کره گیاهی 25 گرم

 گشنیز خرد شده  2 قاشق غذا خوری

 آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم

 تخم مرغ 2 عدد

 خامه 1 قاشق غذا خوری

 آبلیمو  به میزان لازم

 نمک و فلفل به میزان لازم 

 

طرز تهیه شنیسل روسی :

سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.

 

 

 

 

سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.

 

 

 

 

و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.

 

 

 

 

آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.

 

 

 

 

سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با انواع سس می توان سرو کرد .

 

موضوعات: آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[سه شنبه 1394-04-09] [ 01:35:00 ب.ظ ]