شیرینی دانمارکی

 

این دستور عالي رو حتما تست كنين خيليييييييييييييييييي راحته و كاملا طعم و بافت دانماركي هاي بيرون رو داره

 

شيريني دانماركي

 

آرد 700-750 گرم

خمير مايه سه قاشق غذاخوري

شير ولرم يك پيمانه

 

تخم مرغ سه عدد

شكر 110 گرم

روغن مايع يك پيمانه

 

زعفران اب شده يك قاشق چايخوري

وانيل نصف قاشق چايخوري

 

 

مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:

يك پيمانه آب

يك پيمانه شكر

نصف پيمانه آرد

نصف چايخوري وانيل

 

 

براي رويه شيريني هم زرده تخحم مرغ…شكر دانه درشت يا كنجد

 

 

==========

 

قبل از هر كاري اول 

يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه

 

 

تا خمير مايه عمل بياد

كرم رو درست كن كه سرد بشه..

 

درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.

آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام

 

 

 

آرد و شكررو الك كن

تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد

 

شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه

 

با وردنه پهن ميكني.

 

خيلي نازك

كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني 

حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر

 

 

ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه

 

فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم مميكني

 

روي خمير ها زرده بمال..دوس داشتي شكر ..دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

به مدت بیست دقیقه بزار فر

طرز تهیه رولت خرما و گردو

 

 

 

 

• تعداد: 4 نفر  

• زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه  

 

مواد لازم :

 

 تخم مرغ 3 عدد

آرد 5 قاشق غذاخوری

 ماست 2.5 قاشق غذا خوری

 شکر 2 قاشق غذاخوری

 خرما 20 عدد

 گردو 5 عدد

عسل 2 قاشق غذاخوری

کنجد به مقدار لازم

 زعفران یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

1. تخم مرغ ها در یک ظرف بزنید تا سفیده و زرده یک دست مخلوط شوند.

2. ماست را به تخم مرغ اضافه و هم بزنید.

 

3. شکر اضافه کنید و هم بزنید.

4. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله زعفران را بیفزایید.

 

5. مخلوط بدست آمده را در تابه که قبلا 3 قاشق روغن در آن داغ ش

ده است در اندازه های دایره به قطر 10 سانتی بریزید تا دو طرف آن سرخ شود.

 

6. خرما را پوست بکنید و با گردو های خرد شده و کنجد و عسل مخلوط کنید.

7. مواد را داخل سرخ شده ها بریزید و مانند رولت بپیچید.

 

8. رولت ها را در اندازه های 3 سانتی برش بزنید و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز بریزید.

موضوعات: آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[چهارشنبه 1394-04-10] [ 08:03:00 ب.ظ ]