مواد لازم :

 

۴۰۰ گرم

خاک قند

۳۰۰ گرم

آرد

۲۰۰ گرم

روغن جامد

۳ عدد

تخم مرغ

۱۰۰ گرم

کشمش

به مقدارکم

وانیل

 

طرز تهیه:

پودر قند و روغن را مخلوط نموده و می زنیم تا سفید شود . سپس تخم مرغ ها را شکسته ، جدا می کنیم و وانیل را با زرده می زنیم .

سفیده آنها را هم جدا می زنیم و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کرده ودرپایان ، آرد و کشمش را اضافه می کنیم. یک سینی با کاغذ روغنی آماده نموده ، مواد را در قیف ریخته ، بر روی کاغذ قرار می دهیم و در فری که قبلاً با حرارت ۱۸۰ – ۲۰۰ درجه گرم شده ، به مدت ۵ دقیقه می گذاریم.

 

نکته:

دو نکته ای که وجود دارد این است که چون شیرینی درحین پختن ، پف می کند خمیرها را باید با فاصله روی سینی بگذاریم و دیگر اینکه درجه حرارت فر نباید خیلی بالا باشد.

 

نکات تغذیه ای:

نکته جالبی که می توان درباره این شیرینی به آن اشاره کرد این است که کشمش دارای میزان قابل توجهی کلسیم است . کلسیم بالای موجود در کشمش، برای افراد مسن و کودکان در حال رشد بسیارمفید است ،  پس توصیه می کنیم این شیرینی را تهیه کنید و از فوائد کشمش موجود در آن سود ببرید.

کل مواد شیرینی دارای ۴هزارکالری انرژی می باشد ، یعنی اگرازکل مواد ۴۰ عدد شیرینی تهیه کنید ، هر کدام دارای ۱۰۰ کالری انرژی خواهد بود .

 

 

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[دوشنبه 1393-07-07] [ 03:34:00 ب.ظ ]