نکات مهم آشپزی

 

 

برای سفید ماندن گل کلم در حین پختن در آب ، آن شیر اضافه کنید .

 

شستن قارچ

قارچها را هنگام شستن درون آب نگذارید . قارچ آب را به خود میکشد و موقع پختن آب زیادی میندازد .

 

پوست گوجه فرنگی و سیب زمینی

برای پوست کندن سیب زمینی استانبولی و گوجه فرنگی و هویج ، آن ها را چند دقیقه داخل آبجوش انداخته و سپس در آب سرد بگذارید . پوستشان غلافی کنده میشود .

 

تیره نشدن زرده تخم مرغ

برای جلوگیری از تیره شدن زرده تخم مرغ آبپز ، پس از پختن ، آنها را درون آب سرد قرار دهید .

پوست کندن تخم مرغ آب پز

گذاشتن تخم مرغ آبپز درون آب سرد کمک خواهد کرد تا راحت تر پوست آنها را بکنید 

موضوعات: آشپزی ( نکته ها ), رمضان  لینک ثابت



[شنبه 1394-04-06] [ 04:35:00 ب.ظ ]