تا حالا اسم کاسه یخ به گوشتون خورده ؟ همون طور که از اسمش پیداس منظور یه کاسه س که از جنس یخه ! ولی به چه درد میخوره ؟ 

 

کاسه یخ یا کاسه یخی رو میشه برای مهمونیا و جشنها درست کنیم و از اون برای ظرف سرو بستنی یا دسر یا حتی ظرف محتوی یخ برای نوشیدنی ها استفاده کنیم ..

 

برای درست کردن کاسه یخ های زیبا به دو تا کاسه بزرگ و کوچیک نیاز داریم که بهتره جنسش استیل باشه ولی از جنس دیگه ای هم بود مشکلی پیش نمیاد .. به مقداری گل خشک یا طبیعی و برش هایی از میوه های مختلف و کلا هر چیز قشنگ و کوچیکی که به نظرتون توی یخ جالب میشه نیاز داریم ..

 

کف ظرف بزرگتر رو آب سرد بریزید .. ضخامت آبی که میریزید نباید کم باشه چون زود آب میشه و زیاد هم نباشه ( در تصاویر مشخصه چه حدودی باید آب ریخته بشه )

 

داخل آب برش های میوه یا گل یا هرچیز تزئینی که در نظر گرفتید رو قرار بدید .. زیاد حجم گل و میوه رو زیاد نکنید سعی کنید بین اونها فاصله باشه تا زیباتر به نظر برسه ..کاسه رو داخل فریزر قرار میدیم تا یخ ببنده .. بعد از یک ساعت کاسه رو از فریزر خارج کرده و کاسه کوچیک رو در مرکز کاسه بزرگ روی یخ قرار میدیم و دور اون رو کمی آب ریخته و دوباره داخل آب از گل ها و برش های میوه و .. استفاده میکنیم ..

 

کاسه رو داخل فریزر قرار میدیم تا یخ ببنده و دوباره مثل مرحله قبل این کارو یک بار دیگه هم تکرار میکنیم .. یعنی در سه مرحله آب رو در کاسه و بین کاسه ها میریزیم و میذاریم یخ ببنده .. 

 

اگه به یک باره این کار رو انجام بدید گل ها و میوه ها بالا قرار میگیرن و کاسه یخ قشنگی نخواهید داشت ..

 

بعد از یخ زدن کامل .. کاسه رو از فریزر خارج کرده و داخل و دور اون رو حوله داغ میکشیم تا یخها به آرومی از ظرف جدا بشه .. کاسه رو اصلا زیر آب نگیرید چون سریع آب میشه و کار شما خراب میشه ..

 

وقتی کاسه ها از هم جدا شد اون رو دوباره داخل فریزر قرار بدید تا موقعی که میخواید اون رو سر میز غذا بیارید .. 

 

حتما زیر کاسه یخ از یه بشقاب استفاده کنید چون در اثر گرمای محیط کم کم یخ ها ممکنه شروع به آب شدن بکنن .. 

 

یادتون نره کاسه یخ آخرین چیزی باشه که سر میز قرار میدید ..

موضوعات: همه, آشپزی ( نکته ها )  لینک ثابت



[جمعه 1394-02-11] [ 10:25:00 ق.ظ ]