گز خانگی

 

سفیده تخم مرغ ۵ عدد

شکر ۱/۳ پیمانه

اب ۱ پیمانه

بادکا(گلوکز مایع) ۱ پیمانه پر

گلاب ۱ قاشق سوپخوری

مغز پسته یا بادام

 

شکر و اب را روی حرارت ملایم قرار میدیم تا حدی که شکر حل بشه سپس بادکارو اصافه میکنیم مواد کف میکنه و بالا میاد مرتب هم میزنیم تا کشدار بشه موادو از روی حرارت برمیداریم مرتب هم میزنیم گلاب را به سفیده اصافه کرده با هم زن برقی میزنیم سپس ۲ قاشق شهد به سفیده اصافه میکنیم دوباره با هم زن میزنیم در انتها کاسه سفیده را داخل شهد ریخته با هم زن میزنیم تا زمانی که مواد گرم است ادامه داده مواد نباید سرد بشه چون خراب میشه روی شعله پخش کن قرار داده و با همزن تا جایی که قدرت داره هم میزنیم مغزها رو داخلش میریزیم از مواد تکه های کوچک برداشته گرد میکنیم داخل ارد با کاردک می غلطانیم

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[پنجشنبه 1394-02-10] [ 11:16:00 ق.ظ ]