خواص سبزی خوردن

 

اگر بدانیم که درمان و راه حل بهبود بسیاری از دردها تا این حد در دسترس ماست، سبزی خوردن را به وفور در وعده های غذایی مان جای می دهیم.

 

ریحان: خاصیت آتنی اکسیدان دارد، اشتها آور، خلط آور و ضد تهوع است، باعث ترشح شیر مادر، درمان تحریک های عصبی، خستگی، افسردگی، اضطراب و بی خوبی نقش بسزایی دارد.

 

تره: تا حدی بیماری آسم را تسکین می دهد، تره در جلوگیری از بروز بیماری های قلبی نقش دارد و با افزودن تره به غذاهایی مثل گوشت و ماهی می توان بوی بد آن ها را کاهش داد.

 

نعناع: ضد تهوع و استفراغ، ضد ویروس تبخال، ضد خارش، ضد تب، صفراآور و خارج کننده سموم بدن، ضد درد و مسکن می باشد.

 

جعفری: این سبزی کاهش دهنده اسید اوریک بوده و در پایین آوردن فشار خون مفید است و خوردن آن به میانسالان بیشتر توصیه می شود همچنین دارای ویتامین c و مواد معدنی چون آهن و کلسیم را داراست.

تربچه: حاوی پتاسیم و ویتامین c و فیبر است خاصیت آتنی باکتریال و ضد قارچی دارد با جویدن تربچه فاکتورهای ضد سرطان موجود در آن فعال می شود.

 

گشنیز: گشنیز فشار و قند خون را کاهش می دهد، عطش و تهوع را رفع می کند.

موضوعات: همه, طب سنتی, آشپزی ( نکته ها )  لینک ثابت



[پنجشنبه 1394-03-07] [ 12:39:00 ب.ظ ]