مهمان کربلا
 
  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

   






موضوعات

  • همه
  • همه
  • سفارش های بزرگان
  • داستان های کوتاه
  • نکته های ناب قرانی
  • عفاف و حجاب
  • ظهور
  • اطلاعات عمومی
  • به یاد شهدا ...
  • نماز
  • تربیت فرزند شیعه
  • فرزند پروری
  • سلامتی
  • شهدای و ایثار گران حوزوی
  • بزرگان حوزه
  • شعر
  • شناخت اهل بیت
  • طب سنتی
  • آشپزی ( کیک )
  • طنز
  • غدیر
  • عکس و حرف
  • اﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ و ﻋﺎﺷﻮﺭا
  • ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺳﺎﻟﻢ
  • جوان و جوانی
  • ﺯﻧﺎﻥ و ﻛﺮﺑﻼ
  • ﻭﻻﻳﺖ ﭘﺬﻳﺮﻱ ﺩﺭ ﻋﺎﺷﻮﺭا
  • خداوندا
  • زندگینامه
  • احکام بانوان
  • متن ادبی
  • آشپزی ( انواع غذا )
  • آشپزی ( نکته ها )
  • کلیپ
  • دانلود
  • همسرداری
  • آشپزی ( نوشیدنی ها )
  • آشپزی ( نوشیدنی ها )
  • رمضان
  • آشپزی ( آش ها)
  • عروسک بافی
  • مناسبت ها
  • لبخند های پشت خاکریز
  • معرفی کتاب
  • حدیث
  • احادیث
  • احادیث اخلاقی
  • ائمه اطهار
  • آشپزی
  • سوپ ها
  • ماه محرم
  • دهه چهارم
  • عدل الهی
  • نشانه های مؤمن چیست ؟
  • سخنان مقام معظم رهبری
  • جنگ نرم
  • رشد و خود سازی
  • داروخانه معنوی
  • متفرقه دینی
  • کودک و سیسمونی


  • اردیبهشت 1403
    شن یک دو سه چهار پنج جم
     << <   > >>
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        




    آخرین مطاب






    آمار

  • امروز: 265
  • دیروز: 263
  • 7 روز قبل: 1351
  • 1 ماه قبل: 3233
  • کل بازدیدها: 447556




  • خبرنامه





    کاربران آنلاین

  • بحرکاظمي
  • زفاک
  • مدرسه علمیه حضرت زینب کبری ارومیه
  • مدیر سایت
  • فاطمه کرمانی
  • نجفی زهرا
  • فطرس
  • نویسنده محمدی
  • sarbaz
  • نور الدین
  • خادم المهدی




  • لبخند های پشت خاکریز

    مهدویت امام زمان (عج)



    بازی های دفاع مقدس

    مهدویت امام زمان (عج)



    کرامات و داستان های ائمه اطهار

    آیه قرآن



    دانشنامه امام علی

    آیه قرآن



    اولین های دفاع مقدس

    وصیت شهدا



    جستجو





    ذکر ایام هفته

    ذکر روزهای هفته



    وصیت نامه موضوعی شهدا

    وصیت شهدا



    روز شمار غیبت





    معرفی صفحه وبلاگ به یک دوست






    بازی تمرکز حواس





    جستجو

    Google

    در اين وبلاگ
    در كل اينترنت




    رتبه



      آش میوه اردبیل   ...

    آش میوه اردبیل

     

    مواد لازم : برای تقریبا 10 الی 12نفر

     

    رشته آش 350 گرمی

    کوفته قلقلی ریز با گوشت چرخ کرده و پیاز و نمک و فلفل 200الی 250گرم 

    قیسی زردآلو ، آلو زرد ،آلوچه ،گوجه سبز برای هر نفر از هر کدام 3 الی 4 عدد

    آلبالو یک چهارم پیمانه

    چغندر پوست کنده و مکعبی کوچیک خرد شده در صورت تمایل 2 عدد

    نخود یک سوم پیمانه

    لوبیا یک سوم پیمانه

    عدس نصف پیمانه

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق

    زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

    پیاز برای پختن با حبوبات 1 عدد

    پیازداغ برای روی آش به مقدار لازم

    سرکه به مقدار لازم

      

     

    طرز تهیه :

     

    ابتدا مراقب باشید آلبالو ها شور نباشن . در اینصورت خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین.  

    حبوبات را از قبل خیس کنین و بعد با کمی آب و روغن و یک عدد پیاز و زردچوبه بذارین جداگانه خوب بپزه . 

    بعد توی یک قابلمه بزرگ و جا دار کمی پیاز داغ درست کنین و برای تزیین آش بردارین و کمی بذارین بمونه . و حالا کمی رب گوجه بزنین و تفت بدین .( میتونین رب گوجه رو بعدا همراه با میوه ها بریزین )  

    حبوبات پخته و میوه ها رو ( که قبلا شسته و خیس کردین ) به همراه کوفته قلقلی ها ( یا خام یا تفت داده شده ) با کمی آب یا آب گوشت و یا مرغ اضافه کنین

    میوه ها که نرم شدن و پختن ….. رشته رو بریزین .

    تا وقتی رشته ها بپزن گهکاهی آش رو هم بزنین تا ته نگیره . و اگه آبش کم شد آب اضافه کنین .

    این آش مزه ملسی داره …… حالا توی ظرف بکشین و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ و کوفته قلقلی و فلفل قرمز دلمه ای تزیین کنین و یا فقط با سرکه نوش جون کنین

     

     

     

    موضوعات: آشپزی ( آش ها)  لینک ثابت



    [جمعه 1394-04-12] [ 02:03:00 ب.ظ ]





      آش انار   ...

    آش انار

    مواد لازم : برای 6 نفر

     

    بلغور 1 استکان

    گوشت چرخ کرده 250 گرم

    لپه یک چهارم استکان

    پیاز سرخ کرده 1 عدد

    زعفران یک چهارم قاشق مربا خوری

    برنج 1 استکان

    سبزی آش 0/5 کیلو

    چغندر 1 عدد

    آب 15 لیوان

    نمک به مقدار لازم

    آب انار 4 استکان

     

     

    طرز تهیه :

     

    آب ، بلغور ، برنج ، لپه و چغندر را با هم مخلوط کنید و نیم ساعت حرارت دهید . 

    سبزی خرد شده را با نمک و فلفل به آش بیفزایید . 

    گوشت را با کمی برنج مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و در آش بریزید . 

    آش که پخته شده ، آب انار و پیاز داغ را اضافه کنید . 

    موقع کشیدن ، آش را با نعنا و زعفران تزیین کنید .

     

     

     

     

    موضوعات: آشپزی ( آش ها)  لینک ثابت



     [ 02:01:00 ب.ظ ]





      شمع و کبریت   ...

    شمع به کبریت گفت:از تو میترسم تو قاتل من هستی….

    کبریت گفت:از من نترس٬از ریسمانی بترس که در دل خود جای دادی…

     

     

     

    عامل نابودی انسان ها تفکرات منفی خودشان است نه عوامل بیرونی,,,,,

    موضوعات: آشپزی ( آش ها)  لینک ثابت



    [چهارشنبه 1394-04-10] [ 08:00:00 ب.ظ ]





      آش کارن شیرازی   ...

    آش کارن شیراز

     

    مواد لازم :

     

    برنج 150 گرم

    لپه 50 گرم

    آب گوشت به مقدار لازم

    سبزی کارده ( شیوید 100 گرم کارن 400 گرم )

    پیاز داغ به مقدار لازم 

    آرد به مقدار لازم ( دو تا قاشق غذاخوری )

    روغن به مقدار لازم

    نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم

    آب 4 لیوان

      

    روش تهیه :

     

    ابتدا گوشت را با مقداری آب بصورت ریشه ریشه می کنیم لپه را در آن می ریزیم بعد از نیم ساعت برنج را اضافه می کنیم و سپس سبزی شوید و کارده را اضافه نموده و خوب میپزیم 10 دقیقه مانده به کشیدن 2 قاشق آرد را در مقداری آب حل کرده اضافه می کنیم و به آش اضافه می کنیم تاآنی قوام آید نمک و فلفل و زردچوبه را در موقع طبخ غذا کمی به آخر مانده اضافه می کنیم و پیاز داغ را به آن اضافه نموده و خوب که آنی جا افتاد با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم

     

     

    موضوعات: آشپزی ( آش ها)  لینک ثابت



     [ 04:05:00 ب.ظ ]





      آش آبادانی ...   ...

    آش آبادانی

    مواد لازم : 

     

    نخود و لوبيا سفيد یک پیمانه

    گوشت 250 گرم

    پياز متوسط یک عدد

    عدس یک پيمانه

    برنج دو پيمانه

    تره خرد شده 500 گرم

    فلفل قرمز يا سياه به ميزان لازم

    نمك و زردچوبه به ميزان لازم

     

     

    طرز تهيه : 

     

    ابتدا گوشت را به همراه پياز رنده شده و زردچوبه مي‌پزيم ،پس از يك ساعت نخود و لوبيا سفيد را كه قبلا به مدت 24 ساعت خيس كرده‌ايم به گوشت اضافه مي‌كنيم. 

    وقتي گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزي و فلفل را به آن اضافه مي‌كنيم و درجه شعله گاز را تنظيم مي‌كنيم، بايد هر چند دقيقه هم بزنيم كه ته نگيرد. 

    اين غذا بايد كاملا پخته شود، به طوري كه گوشت كاملا ريش‌ريش شده و از هم جدا شود. 

    روي اين آش را با كشك، نعنا‌داغ و مقداري گوشت تزئين كرده و سرو مي‌كنيم.

    موضوعات: آشپزی ( آش ها)  لینک ثابت



     [ 04:04:00 ب.ظ ]





      آش گوشواره آذربایجان   ...

    آش گوشواره آذربایجان

     

    مواد لازم برای خمیر:

     

    تخم مرغ 1 عدد

    نمک نصف قاشق چایخوری

    آب یک دوم پیمانه

    آرد 3 پیمانه

     

    مواد لازم برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی):

     

    گوشت چرخ کرده 200 گرم

    پیاز رنده شده 1 عدد

    زرد چوبه مقداری

    نمک و فلفل به‏ میزان لازم

     

    مواد لازم برای آش:

     

    رب‏ گوجه‏فرنگی 2 قاشق‏غذاخوری

    کره 50 گرم

    آب 4 لیوان

    نخود 1 پیمانه

    جعفری و گشنیز برای تزیین

    نعنا خشک 1 قاشق‏ غذاخوری

    سرکه یک چهارم پیمانه

    پیاز نگینی 1 عدد

     

    طرز تهیه:

     

    تخم‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏کم به آن بیفزایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید.

     

    طرز تهیه مواد میانی:

     

    گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت کوفته ریزه‏هایی به اندازه یک فندق درست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می ‏توان به گوشت زردچوبه نیز اضافه کرد.

     

    طرز تهیه گوشواره:

     

    خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید با کمک وردنه آنرا به قطر 2 میلی‏متر باز کنید. با چاقو مربع‏های 2 در 2 سانتی‏ ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید.

     

    طرز تهیه آش گوشواره:

     

    رب گوجه‏فرنگی، پیاز،کره و نعنا خشک را تفت می ‏دهیم و آب اضافه می‏ کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره‏ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می ‏کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش را در ظرف می ‏کشیم روی آنرا با جعفری تزیین می ‏کنیم. (مدت پخت نیم ساعت)

    موضوعات: آشپزی ( آش ها)  لینک ثابت



     [ 04:01:00 ب.ظ ]






      خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

     
     
    حلال جمیع مشکلات است حسین شوینده ی لوح سیئات است حسین ای شیعه تو را چه غم ز طوفان بلاست جائی که سفینه ی نجات است حسین