مهمان کربلا
 
  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

   






موضوعات

  • همه
  • همه
  • سفارش های بزرگان
  • داستان های کوتاه
  • نکته های ناب قرانی
  • عفاف و حجاب
  • ظهور
  • اطلاعات عمومی
  • به یاد شهدا ...
  • نماز
  • تربیت فرزند شیعه
  • فرزند پروری
  • سلامتی
  • شهدای و ایثار گران حوزوی
  • بزرگان حوزه
  • شعر
  • شناخت اهل بیت
  • طب سنتی
  • آشپزی ( کیک )
  • طنز
  • غدیر
  • عکس و حرف
  • اﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ و ﻋﺎﺷﻮﺭا
  • ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺳﺎﻟﻢ
  • جوان و جوانی
  • ﺯﻧﺎﻥ و ﻛﺮﺑﻼ
  • ﻭﻻﻳﺖ ﭘﺬﻳﺮﻱ ﺩﺭ ﻋﺎﺷﻮﺭا
  • خداوندا
  • زندگینامه
  • احکام بانوان
  • متن ادبی
  • آشپزی ( انواع غذا )
  • آشپزی ( نکته ها )
  • کلیپ
  • دانلود
  • همسرداری
  • آشپزی ( نوشیدنی ها )
  • آشپزی ( نوشیدنی ها )
  • رمضان
  • آشپزی ( آش ها)
  • عروسک بافی
  • مناسبت ها
  • لبخند های پشت خاکریز
  • معرفی کتاب
  • حدیث
  • احادیث
  • احادیث اخلاقی
  • ائمه اطهار
  • آشپزی
  • سوپ ها
  • ماه محرم
  • دهه چهارم
  • عدل الهی
  • نشانه های مؤمن چیست ؟
  • سخنان مقام معظم رهبری
  • جنگ نرم
  • رشد و خود سازی
  • داروخانه معنوی
  • متفرقه دینی
  • کودک و سیسمونی


  • اردیبهشت 1403
    شن یک دو سه چهار پنج جم
     << <   > >>
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        




    آخرین مطاب






    آمار

  • امروز: 367
  • دیروز: 263
  • 7 روز قبل: 1351
  • 1 ماه قبل: 3233
  • کل بازدیدها: 447556




  • خبرنامه





    کاربران آنلاین

  • دهقان
  • avije danesh
  • امیرِعباس(حسین علیه السلام)
  • شمیم
  • رقیه بهزادی نژاد




  • لبخند های پشت خاکریز

    مهدویت امام زمان (عج)



    بازی های دفاع مقدس

    مهدویت امام زمان (عج)



    کرامات و داستان های ائمه اطهار

    آیه قرآن



    دانشنامه امام علی

    آیه قرآن



    اولین های دفاع مقدس

    وصیت شهدا



    جستجو





    ذکر ایام هفته

    ذکر روزهای هفته



    وصیت نامه موضوعی شهدا

    وصیت شهدا



    روز شمار غیبت





    معرفی صفحه وبلاگ به یک دوست






    بازی تمرکز حواس





    جستجو

    Google

    در اين وبلاگ
    در كل اينترنت




    رتبه



      کیک یزدی   ...

    آموزش  کیک یزدی

     

    کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم

     

     

     

    مواد لازم :

    آرد : ۳۰۰ گرم

    شکر : ۲۰۰ گرم

    تخم مرغ : ۳ عدد

    ماست : ۱۵۰ گرم

    بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری

    گلاب : یک قاشق غذاخوری

    هل ساییده شده : یک قاشق مربا خوری

    روغن مایع : ۱۸۰ گرم

    طرز تهیه :

     ابتدا تخم مرغ و ماست و گلاب و شکر و روغن مایع را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم و به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم

     

    حال آرد و هل و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و یکبار الک میکنیم

     

    و بعد مواد مخلوط تخم مر غ را کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه با همزن دستی به خوبی مخلوط میکنیم

     

    سپس کاغذ های مافین را داخل قالب ها میگذاریم و مواد را تا نصف کاغذ ها میریزیم

     

    حال یک چاقو را در روغن میزنیم و روی مواد ریخته شده در قالب با چاقو علامت + میکشیم

     

    حال کیک ها را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم اگر بعد از پخت کیک خواستید روی کیک کمی برشته شود به مدت ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید من خودم یکم بیشتر گذاشتم یه مقدار زیادی برشته شد

     

    کیک یزدی ها آماده هست نوش جان

    موضوعات: آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



    [سه شنبه 1394-07-07] [ 10:06:00 ق.ظ ]





      کیک ژله هندوانه   ...

    کیک ژله هندوانه:

     

    این #کیک را میتوانید به عنوان دسر شب #یلدا تهیه کرده و از میهمانان خود پذیرایی کنید. بافت کیک در اطراف آن و یک دسر ژلاتینی سرخ رنگ در مرکز، ترکیب لطیف و دلپذیری ایجاد کرده و تم مناسب یلدایی را برایمان تداعی میکند.

     

     

     

     

     

     

     

    مواد لازم:

     

    تخم مرغ / 2 عدد

    شکر / 1 پیمانه

    شیر / نصف پیمانه

    روغن مایع / نصف پیمانه

    وانیل / مقداری

    بیکینگ پودر / 1 قاشق چایخوری

    آرد / یک و نیم پیمانه

    پودر ژله توت فرنگی / 2 بسته

    آب جوش / 3 لیوان

    شیر / 3 قاشق سوپخوری ( برای مات کردن ژله )

    شکلات چیپسی / به مقدار لازم

    خامه فرم گرفته / به مقدار لازم ( برای تزئین روی کیک )

    رنگ خوراکی سبز / مقدار لازم

     

     

    روش تهیه:

     

    ابتدا 2 بسته پودر ژلاتین ( توت فرنگی ) را با سه لیوان آب جوش مخلوط کرده و کنار بگذارید تا کاملاً سرد شود، بعد از اینکه کاملاً سرد شد، 3 قاشق غذاخوری شیر هم دما با ژله را کم کم به آن اضافه کرده و همزمان مخلوط کنید تا رنگ ژله کمی مات شود. ژله را کنار بگذارید تا کاملاً سرد شود. ( در دمای آشپزخانه )

     

    اکنون به سراغ تهیه کیک میرویم.

     

    کف یک سینی مستطیل 30×40 را کاغذ روغنی بیاندازید.

     

    آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و چند بار الک کنید.

     

    فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

     

    تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی کاملا مخلوط کنید تا سفید و غلیظ شود. وانیل را افزوده و مواد را 2-3 دقیقه کنار بگذارید. سپس مجددا 2 دقیقه با دور کند همزن بزنید.

     

    روغن مایع را به مواد اضافه کنید.

     

    مخلوط آرد و شیر را در 3 مرحله به مواد اضافه کنید. ( به تناوب ) و با لیسک به خورد مایه کیک بدهید. به مدت 10 ثانیه با دور کند همزن مایه رو خوب هم بزنید.

     

    مایه را داخل سینی فر بریزید، روی آن را صاف کنید و حدود نیم ساعت در فر قرار دهید. مدت زمان پخت تقریبی بوده و پس از 20 دقیقه آن را با خلال چوبی امتحان کنید. اگر چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.

     

    سینی را روی پایه سیمی بگذارید تا خنک شود. ( باید کاملاً سرد شود )

     

    داخل یک قالب لوف را با یک لایه سلفون بپوشانید.

     

    سپس کیک را که بی شباهت به نان رولت نیست، به اندازه کف و دیواره های قالب لوفی که در اختیار دارید برش بزنید و برشهای کیک را ابتدا در کف و بعد در دیواره ها جای دهید.

     

    میتوانید تکه های کیک را به وسیله کمی خامه فرم گرفته به هم فیکس کرده و ثابت کنید.

     

    سپس دیواره داخلی آن را به کمک لیسک، با یک لایه نازک خامه فرم گرفته بپوشانید. این کار سبب میشود تا وقتی ژله را داخل کیک میریزید، ژله به بافت کیک کمتر نفوذ کند و خیس نشود.

     

    اکنون ژله نیم بند را داخل قالب کیک بریزید و همزمان چیپس شکلات را نیز با ژله نیم بند مخلوط کنید.

     

    روی ژله را صاف کرده، یک برش از کیک روی آن قرار دهید و روی قالب را با سلفون بپوشانید و به مدت 7 تا 8 ساعت داخل یخچال بگذارید.

     

    بعد از اینکه از بسته شدن ژله مطمئن شدید، کیک را برگردانید و روی آن را با خامه فرم گرفته سبز رنگ طبق سلیقه تزئین کنید.و

    موضوعات: آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



     [ 09:39:00 ق.ظ ]





      شیرینی دانمارکی و رولت خرما و گردو ..   ...

    شیرینی دانمارکی

     

    این دستور عالي رو حتما تست كنين خيليييييييييييييييييي راحته و كاملا طعم و بافت دانماركي هاي بيرون رو داره

     

    شيريني دانماركي

     

    آرد 700-750 گرم

    خمير مايه سه قاشق غذاخوري

    شير ولرم يك پيمانه

     

    تخم مرغ سه عدد

    شكر 110 گرم

    روغن مايع يك پيمانه

     

    زعفران اب شده يك قاشق چايخوري

    وانيل نصف قاشق چايخوري

     

     

    مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:

    يك پيمانه آب

    يك پيمانه شكر

    نصف پيمانه آرد

    نصف چايخوري وانيل

     

     

    براي رويه شيريني هم زرده تخحم مرغ…شكر دانه درشت يا كنجد

     

     

    ==========

     

    قبل از هر كاري اول 

    يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه

     

     

    تا خمير مايه عمل بياد

    كرم رو درست كن كه سرد بشه..

     

    درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.

    آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام

     

     

     

    آرد و شكررو الك كن

    تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد

     

    شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه

     

    با وردنه پهن ميكني.

     

    خيلي نازك

    كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني 

    حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر

     

     

    ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه

     

    فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم مميكني

     

    روي خمير ها زرده بمال..دوس داشتي شكر ..دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

    به مدت بیست دقیقه بزار فر

    طرز تهیه رولت خرما و گردو

     

     

     

     

    • تعداد: 4 نفر  

    • زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه  

     

    مواد لازم :

     

     تخم مرغ 3 عدد

    آرد 5 قاشق غذاخوری

     ماست 2.5 قاشق غذا خوری

     شکر 2 قاشق غذاخوری

     خرما 20 عدد

     گردو 5 عدد

    عسل 2 قاشق غذاخوری

    کنجد به مقدار لازم

     زعفران یک قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه :

    1. تخم مرغ ها در یک ظرف بزنید تا سفیده و زرده یک دست مخلوط شوند.

    2. ماست را به تخم مرغ اضافه و هم بزنید.

     

    3. شکر اضافه کنید و هم بزنید.

    4. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله زعفران را بیفزایید.

     

    5. مخلوط بدست آمده را در تابه که قبلا 3 قاشق روغن در آن داغ ش

    ده است در اندازه های دایره به قطر 10 سانتی بریزید تا دو طرف آن سرخ شود.

     

    6. خرما را پوست بکنید و با گردو های خرد شده و کنجد و عسل مخلوط کنید.

    7. مواد را داخل سرخ شده ها بریزید و مانند رولت بپیچید.

     

    8. رولت ها را در اندازه های 3 سانتی برش بزنید و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز بریزید.

    موضوعات: آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



    [چهارشنبه 1394-04-10] [ 08:03:00 ب.ظ ]





      پای آناناس   ...

    پای آناناس 

    آرد 150گرم

    پودر شکر و کره هر کدام 125گرم 

    تخم مرغ. 3 عدد

    وانیل. نوک قاشق چایخوری 

    پودر نشاسته. یک قاشق غذا خوری 

    نارگیل. دو قاشق غذا خوری 

    آناناس به میزان لازم 

    ابتدا کره نرم شده را با پودر شکر انقدر میزنیم تا پوک شود بعد تخم مرغ ها و وانیل را اضافه می کنیم در آخر آرد نشاسته ویک قاشق از نارگیل را با هم مخلوط می کنیم و کم کم به مایع اضافه میکنیم در قالب مورد نظر مایع آماده شده را میریزیم و باقی پودر نارگیل را روی مایع میپاشیم و آناناس ها را میچینیم 

    پیشنهاد میکنم حتماً درست کنید خیلی خوشمزه ميشه

    موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



     [ 04:06:00 ب.ظ ]





      کیک هویج و گردو   ...

    طرز تهیه کیک هویج و گردو:

     

    مواد لازم برای کیک هویج:

     

     

     

    آرد 1 و 3/4 پیمانه سرخالی

     

    شکر 

     

    1 پیمانهتخم مرغ4 عددهویج رنده شده2 پیمانهروغن مایع 3/4 پیمانهوانیل1/8 قاشق چایخوریدارچین2 قاشق چایخورینمک1/8 قاشق چایخوریبکینگ پودر1 و 1/2 قاشق چایخوریمغز گردو1/2 پیمانه

     

     

     

    طرز تهیه کیک هویج و گردو و دارچین:

     

    برای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه میکنیم.

     

     

     

    آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.

     

     

     

    در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.

     

     

     

    کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت  ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)

     

     

     

    بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب  جدا میکنیم. و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

     

     

     

    کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه میتوانید آن را با خامه تزیین کنید.

    موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



    [سه شنبه 1394-03-19] [ 03:49:00 ب.ظ ]





      کیک با ماهیتابه   ...

    کیک با ماهیتابه

     

     

    ۲پیمانه آرد سفید

     

    ۱پیمانه آب

     ۱پیمانه سر خالی شکر

    ۲عدد تخم مرغ

    نصف پیمانه روغن مایع

    یک قاشق چایخوری وانیل

    یک قاشق مرباخوری بکینک پودر

    مقداری گردو خرد شده

    یک قاشق غذاخوری کاکاؤو

    بجای آب از شیر هم میشه استفاده کرد که البته شیر بهتره

     

     

    تخم مرغ رو با چنگال خیلی میزنیم بعد شکرو روغن و آب یا شیر ,وانیل رواضافه کرده بعد آرد رو اضافه وآروم باچنگال هم میزنیم, در آخر گردو,کاکاؤو, بکینگ پودر رو اضافه میکنیم, ماهیتابه رو کمی روغن ریخته با در بسته اجازه بدین چند ثانیه گرم شه بعد مایه کیکو بریزین و یک سطح کنین ودرش بسته با حرارت کم بپزه, وقتی با چنگال تست کردین که خوب پخته شده میتونین چند دقیقه ایم ماهیتابه رو بر گردونین ولی اگه خوب پخته شده باشه ضرورتی ام نداره.

     

    تو تابه های رژیمی دوطرفه یا دوبل اگه درست کنین که عالی میشه

     

    فقط نکته اینجاس که باید لاستیک دور تابه را در بیارین که کمی هوا به داخل رد و بدل بشه و در تابه عرق نکنه و کیک خیس نشه

    موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



     [ 03:36:00 ب.ظ ]





      شیرینی پنجره ای   ...

     

     

    شیرینی پنجره ای

    مواد لازم

    آرد 1 پیمانه

    تخم مرغ 5 عدد

    نشاسته 1 پیمانه

    گلاب 4 یا 5 قاشق غذاخوری

    روغن حدود نیم لیتر

    وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

    پودر قند به مقدار لازم

     

    دستور غذا

    نشاسته را در گلاب حل کنید.تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید.آرد، تخم مرغ و وانیل را به نشاسته اضافه کرده و مخلوط نمایید. سپس از صافی عبور دهید

    روغن فراوان را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته تا کاملا داغ شود.قالب را داخل روغن بگذارید تا داغ شود و سپس آن را داخل مواد فرو ببرید(به اندازه ای که مایه تا لب قالب برسد ولی روی قالب را نگیرد)

    بلافاصله قالب را داخل روغن بزنید و آن را تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود؛ سپس حرارت را ملایم کنید تا نان شیرینی کمی برشته شود

    بعد آن را از روغن خارج کنید و روی توری صافی بگذارید روغن اضافی آن گرفته شود.وقتی کاملا سرد شد، کمی پودر قند را روی آن الک کنید

     

    نکات قابل توجه

    نکته حساس این شیرینی در گرم کردن قالب شیرینی می باشد که باید دقت شود نه زیاد داغ شود و نه زیاد سرد، که مایع به آن بچسبد.

    موضوعات: آشپزی ( کیک ), نقش زنان در حکومت جهانی حضرت ولی عصر (ع)  لینک ثابت



     [ 03:16:00 ب.ظ ]





      باسلوق میوه ای   ...

    دســـــــــــر: باسلوق میوه ای

     

    مواد لازم 

    ژله مورد نظر: یک بسته ترجیحا لیمو یا پرتقال 

    شکر: یک لیوان 

    نشاسته: نصف لیوان 

    آب: یک و نیم لیوان 

    گلاب: دو سوم لیوان 

    نشاسته: مقداری برای غلطاندن 

     

    طرز تهیه 

    ابتدا نشاسته را با آب حل میکنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم میزنیم تا سفت شود و قل بزند. سپس در سینی مناسب به قطر یک و نیم سانتی متر میریزیم و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار می دهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برش می زنیم و در پودر نارگیل میغلطانیم و در ظرف میچینیم.

    موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



    [سه شنبه 1394-03-12] [ 09:58:00 ق.ظ ]





    1 3 4 5

      خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

     
     
    حلال جمیع مشکلات است حسین شوینده ی لوح سیئات است حسین ای شیعه تو را چه غم ز طوفان بلاست جائی که سفینه ی نجات است حسین