مواد لازم :

چای دم‌کرده : یک لیوان

کره : 100 گرم

آرد :1/5 لیوان

جوز هندی : نصف قاشق چایخوری

کشمش و گردو : یک لیوان

دارچین : یک قاشق چایخوری

شکر : یک لیوان

تخم‌مرغ : 2 عدد

 

طرز تهیه :

کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود، سپس آن را با شکر مخلوط کنید و با همزن برقی هم بزنید تا سفید شود.

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید.

جوز هندی را هم اضافه کنید.

در نهایت آرد را که دو سه بار الک کرده‌اید، به مواد بیفزایید.

مواد را خوب مخلوط کنید و در مرحله آخر چای دم‌شده را با مواد اضافه کنید.

قالب کیک را چرب کنید و مقداری آرد بپاشید و مواد کیک را در فر که از 20 دقیقه قبل گرم کرده‌اید، بگذارید.

قالب کیک را خیلی پر نکنید و آن را​ مدت 40 دقیقه با دمای 175 درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط فر بگذارید.

بعد از این که زمان پخت کیک به پایان رسید، با یک چنگال امتحان کنید که کیک پخته است یا نه.

پس از خنک‌شدن کیک را با پودر قند و شکلات تخته‌ای ذوب‌شده تزئین کنید.

 

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

www.seemorgh.com/lifestyle

منبع : چهاردیواری جام جم

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[یکشنبه 1393-07-06] [ 03:21:00 ب.ظ ]