مواد لازم :

تخم مرغ : 4 عدد(تخم‌مرغ‌ها را نيم ساعت قبل از شروع كار بيرون آورده و در هواي اتاق بگذاريد. سپس تخم‌مرغ‌ها را شكسته و خوب هم بزنيد)

آرد سفيد: 2 فنجان

شكر: 2 فنجان

هويج ريز رنده شده: 3 فنجان

جوش شيرين: نصف قاشق مرباخوری

بكينگ پودر: 2 قاشق مرباخوری

شكر: 2 فنجان

روغن مايع : سه‌چهارم فنجان

نمك: كمی

پودر دارچين: يك قاشق مرباخوری يا 2 قاشق مرباخوری زنجبيل تازه رنده شده يا سه چهارم پودر زنجبيل.

 

طرز تهيه :

تخم‌مرغ‌ها را نيم ساعت قبل از شروع كار بيرون آورده و در هوای اتاق بگذاريد.

سپس تخم‌مرغ‌ها را شكسته و خوب هم بزنيد.

آرد، شكر، جوش‌شيرين، بكينگ‌پودر و نمك را هم مخلوط كنيد.

سپس دارچين يا زنجبيل را هم ، هر كدام را كه بيشتر ميی پسنديد ، به اين مخلوط اضافه كنيد.

حالا تخم‌مرغ‌ها، هويج و روغن مايع را مخلوط كرده و به مخلوط خشك اضافه‌ و هم بزنيد.

حالا قالب‌ها را چرب كرده و مقداری آرد درون آن بپاشيد.

مخلوط را در قالب‌های مخصوص كيك ريخته و آن را در دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 35 دقيقه درون فر بگذاريد.

در مرحله آخر چنگال را داخل كيك فرو كنيد. اگر مواد كيك به چنگال نچسبيد، كيك آماده است. در غير اين صورت 10 دقيقه ديگر به آن فرصت دهيد تا خوب پخته شود.

 

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ

 

www.seemorgh.com/lifestyl

موضوعات: آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[یکشنبه 1393-07-06] [ 03:10:00 ب.ظ ]