طرز تهیه کوکوی سه رنگ

آماده سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 1 ساعت

مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

 

مواد اولیه : برای 4 نفر

 

مواد میانی:

زرشك 100 گرم

گردو (خرد شده) به میزان لازم

پنیر پیتزا به میزان لازم

 

مواد كوكو سیب زمینی :

زردچوبه به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

تخم مرغ 3 عدد

نمك به میزان لازم

سیب زمینی (متوسط) 3 عدد

 

مواد كوكو سبزی :

زردچوبه به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

نمك به میزان لازم

تخم مرغ 6 عدد

سبزی (سبزی كوكو) 750گرم

 

كوكوی سه رنگ درواقع تركیبی از كوكو سیب زمینی و كوكو سبزیست ولی زیبایی زیاد آن باعث میشود جزو غذاهای شیك و مجلسی محسوب شود.تهیه این كوكوی خوشمزه و زیبا برای میهمانیها واقعا پیشنهاد مناسبیست. 

 

طرز تهیه:

سیب زمینی ها رو خام رنده کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه رو هم اضافه میکنیم. توی تابه مورد نظر روغن رو داغ کرده و مواد رو داخلش میریزیم، در تابه رو هم میزاریم تا یک طرفش کاملا پخته و سرخ بشه. بعد از پخت یک دیس که بزرگتر از تابه هست رو روی تابه قرار میدیم و تابه رو برمیگردونیم تا کوکو بدون آسیب دیدن از تابه خارج بشه.(فقط کافی یک طرف کوکو سرخ بشه) 

در تابه ای جدا کوکوی سبزی رو هم با تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه مخلوط میكنیم و داخل تابه قرار میدیم تا یک طرفش سرخ بشه و به همون شیوه ذکر شده از تابه خارجش میکنیم. 

 

داخل ظرف مورد نظر یکی از کوکوها رو قرار میدیم به صورتی که طرفی سرخ نشده روبه بالا باشه. در مرحله بعد اول پنیر پیتزا سپس گردو و زرشک و دوباره پنیر رو روی کوکو به ترتیب اضافه میكنیم. در آخر هم لایه کوکوی دیگه رو از طرف سرخ نشده روی مواد میزاریم و کمی فشار میدیم و به مدت 20 دقیقه داخل فر که از قبل داغ شده میزاریم تا پنیر آب بشه و دو لایه بهم بچسبن.

 

نكات:

1)میتونید پنیر پیتزا رو از لایه میانی حذف كنید و به جاش از مقدار بیشتری زرشك و گردو استفاده كنید.البته زیبایی خاص این غذا با وجود لایه بین با پنیر پیتزا بیشتره. 

2)میزان مواد تقریبی نوشته شده شما با توجه به مقدار همیشگی مصرف خانوادتون برای یك وعده كوكو سبزی و كوكو سیب زمینی مواد استفاده كنید. 

3) برای تزیین میتونید از زرشك ، پوره سیب زمینی ، خیار شور و گوجه استفاده كنید. 

4)در یكی از عكسها میبینید كه لایه وسط تقریبا زردرنگ هست و این به دلیل اضافه كردن مخلوط سیب زمینی آبپز ، تخم مرغ و زعفران به جای زرشك و گردو است.

 

نوش جان

موضوعات: آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[سه شنبه 1394-04-09] [ 01:22:00 ب.ظ ]