دســـــــــــر: باسلوق میوه ای
مواد لازم
ژله مورد نظر: یک بسته ترجیحا لیمو یا پرتقال
شکر: یک لیوان
نشاسته: نصف لیوان
آب: یک و نیم لیوان
گلاب: دو سوم لیوان
نشاسته: مقداری برای غلطاندن
طرز تهیه
ابتدا نشاسته را با آب حل میکنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم میزنیم تا سفت شود و قل بزند. سپس در سینی مناسب به قطر یک و نیم سانتی متر میریزیم و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار می دهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برش می زنیم و در پودر نارگیل میغلطانیم و در ظرف میچینیم.
[سه شنبه 1394-03-12] [ 09:58:00 ق.ظ ]