دســـــــــــر: باسلوق میوه ای

 

مواد لازم 

ژله مورد نظر: یک بسته ترجیحا لیمو یا پرتقال 

شکر: یک لیوان 

نشاسته: نصف لیوان 

آب: یک و نیم لیوان 

گلاب: دو سوم لیوان 

نشاسته: مقداری برای غلطاندن 

 

طرز تهیه 

ابتدا نشاسته را با آب حل میکنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم میزنیم تا سفت شود و قل بزند. سپس در سینی مناسب به قطر یک و نیم سانتی متر میریزیم و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار می دهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برش می زنیم و در پودر نارگیل میغلطانیم و در ظرف میچینیم.

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[سه شنبه 1394-03-12] [ 09:58:00 ق.ظ ]