ته چین دو رنک

 

مواد لازم

سینه‌ مرغ ۳۰۰ گرم

برنج ۴۰۰ گرم

زعفران‌ آب‌كرده ۳ قاشق سوپ خوری

تخم‌مرغ ۶ عدد

بادنجان ۳۰۰ گرم

روغن‌مایع ۱۵۰ گرم

ماست ۲۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

نمك و فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری

زرشك و مغز گردو به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- سینه ‌مرغ را بعد از پاك كردن و شستن، با پیاز، نمك و فلفل می‌‌گذاریم تا آب‌پز می‌كنیم،

۲- بعد بادنجان‌ها را سرخ كرده

۳- آن‌گاه برنج را مثل چلو خیس كرده و آبكش می‌‌كنیم.

۴- در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ، ماست و زعفران را مخلوط كرده، هم می‌‌زنیم و داخل برنج پخته شده می‌‌ریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط می‌‌كنیم.

۵- در یك ظرف پیركس یا نسوز ابتدا یك لایه از برنج آماده شده از ته‌چین را ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌كنیم، آن‌گاه یك لایه از مرغ پخته شده را روی آن می‌‌ریزیم. همچنین مقداری زرشك و مغز گردو و دوباره یك لایه برنج روی آن را ریخته و یك لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج می‌‌ریزیم و آن را صاف می‌كنیم، 

۶- در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای 300 درجه به مدت نیم‌ساعت می‌‌گذاریم تا سرخ شود. اگر فر ندارید روی آن فویل بكشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه كردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ كنید، حالا می‌‌توانید بعد از سرد شدن آن را مثل كوكو، برش دهید.

موضوعات: آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[دوشنبه 1394-07-13] [ 09:11:00 ب.ظ ]