ته چین دو رنک
مواد لازم
سینه مرغ ۳۰۰ گرم
برنج ۴۰۰ گرم
زعفران آبكرده ۳ قاشق سوپ خوری
تخممرغ ۶ عدد
بادنجان ۳۰۰ گرم
روغنمایع ۱۵۰ گرم
ماست ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمك و فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری
زرشك و مغز گردو به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- سینه مرغ را بعد از پاك كردن و شستن، با پیاز، نمك و فلفل میگذاریم تا آبپز میكنیم،
۲- بعد بادنجانها را سرخ كرده
۳- آنگاه برنج را مثل چلو خیس كرده و آبكش میكنیم.
۴- در ظرفی جداگانه تخممرغ، ماست و زعفران را مخلوط كرده، هم میزنیم و داخل برنج پخته شده میریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط میكنیم.
۵- در یك ظرف پیركس یا نسوز ابتدا یك لایه از برنج آماده شده از تهچین را ریخته و با پشت قاشق صاف میكنیم، آنگاه یك لایه از مرغ پخته شده را روی آن میریزیم. همچنین مقداری زرشك و مغز گردو و دوباره یك لایه برنج روی آن را ریخته و یك لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج میریزیم و آن را صاف میكنیم،
۶- در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای 300 درجه به مدت نیمساعت میگذاریم تا سرخ شود. اگر فر ندارید روی آن فویل بكشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه كردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ كنید، حالا میتوانید بعد از سرد شدن آن را مثل كوكو، برش دهید.
[دوشنبه 1394-07-13] [ 09:11:00 ب.ظ ]