خمیر جادویی 

 

 

 

 

 

این خمیر واقعا عالیه یعنی میتونم بگم یه خمیر همه کاره که واسه انواع

خمیر پیتزا پیراشکی چه تو فر باشه چه تو روغن بخواد سرخ بشه خیلی

 عالی و خوشمزست

 

 

 

خب طرز تهیه:

شیر یا آب ولرم ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ٥٠٠گرم يا تا جایی که خمیر بدست نچسبه

روغن ۶ قاشق غذاخوری

پودر مخمر ۱ قاشق مرباخوری +1 قاشق چايخوري

شکر ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر

نمک ۱ قاشق مرباخوری

زرده تخم مرغ برای رومال

خب این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی

گوشت ولی اگه خواستد خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری

 بسته به ذائقتون شکر اضافه کنید

اب بهتر از شيره ازاب ولرم استفاده كنين بهتره 

خب اول شیر يا اب ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر

 رو روش و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد

بعد تخم مرغ و نمک و شکر(اگر نون شیرین خواستید) و روغن رو با قاشق

 با هم مخلوط میکنیم بعد

 آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی

 میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو

 با پلاستیک میپوشونیم و میزاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر

 بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده

میتونید اونو به هر شکل که خواستید استفاده کنید بعد

 روشو زرده تخم مرغ و در صورت تمایل کنجد میزنیم و تو فر به مدت ۲۰

دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم که البته بازم بستگی به

دمای فرتون داره میزاریم تا بپزه بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی نونها هم

 طلایی بشه

طعم این نون واقعا عالیه یبار امتحانش کنید

 

نوش جان

 

 

 

 

موضوعات: همه, آشپزی ( انواع غذا ), آشپزی ( نکته ها )  لینک ثابت



[یکشنبه 1394-02-13] [ 06:23:00 ب.ظ ]