خورشت بامیه
گوشت نیم کیلو
بامیه یک کیلو
رب گوجه فرنگی 2 قاشق پر
نمک وفلفل به میزان لازم
پیاز یک عدد متوسط
پیاز رو سرخ میکنیم به همراه زردچوبه .گوشتها را تکه تکه نموده در پیاز سرخ میکنیم بعد رب رو سرخ میکنیم سپس با مقداری آب میگذاریم بپزد.دم بامیه رو میگیریم در روغن سرخ میکنیم وقتی گوشت نیم پز شد بهش اضافه میکنیم.این خورشت رو زیاد هم نمیزنیم چون بامیه له میشود.در پایان نمک وفلفل رو اضافه میکنیم.
من خودم همیشه به این خورشتها زعفرون و یه کم خیلی کم گلاب و آب لیمو اضافه میکنم
نوش جون
[دوشنبه 1393-11-20] [ 11:28:00 ق.ظ ]