رولت قارچ

 

مواد لازم

قارچ : 8 عدد درشت خورد شده 

جعفری : خورد شده 2 قاشق غذا خوری 

اویشن : 1/4 قاشق چای خوری

ارد : 2 قاشق غذا خوری 

خامه : 1/4 پیمانه

پنیر مازورلا 1/4: پیمانه پودر شده

نمک و فلفل سیاه 

پودر سیر و پیاز

کره : 3 قاشق غذا خوری 

مواد لازم:

خمیر مایه: 1 قاشق غذا خوری

شکر: 1 قاشق چای خوری

روغن مایع: 2 قاشق غذا خوری

ارد به مقدار لازم

اب ولرم: 3/4 پیمانه 

خمیر مایه رو با شکر مخلوط میکنیم و با 1/4 اب ولرم میزاریم به مدت 15 دقیقه تا خوب ترش و کف کنه 

بعد  بقیه اب رو اضافه میکنیم

و کم کم ارد رو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یه خمیر نرم بدسست بیاد خمیر رو گوله کنید و  اطرافش رو با 2 قاشق روغن اغشته به روغن کنید.

 

روی خمیر رو با یک حوله بپوشونید و بزارید یه جای ولرم به مدت 45 دقیقه تا خمیرتون حجمش 2 برابر بشه 

قارچ رو درشت خورد کنید  و درون ماهی تابه بریزید و حرارت را زیاد کنید  و با کره تفت بدید بعد پودر سیر و پیاز نمک  رو اضافه کنید ارد رو بریزید تفت بدید بعد جعفری خرد شده و اویشن رو اضافه کنید

و خامه و پنیر را اضافه کنید فلفل سیاه بپاشید.

و زیر حرارت را خاموش کنید

 

خمیر را با وردنه  نازک باز کنید و به شکل مستطیل برش بدید و مقداری از مواد قارچ را داخل خمیر بزارید و هر دو سر خمیر را به هم برسانید رول کنی

 

و درون ماهی تابه مقداری کره اب کنید و هر طرف  خمیر را سرخ کنید

و بعد از پخت برش بدید.

موضوعات: همه, آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[دوشنبه 1394-02-14] [ 11:16:00 ق.ظ ]