با سلام خانمهایی که میخوان یه شربت آلبالوی متفاوت درست کنید و ازخوردنش خیییییییلی لذت ببرید اگه مایل هستید برای امتحان کمی درست کنید تا نتیجه رو خودتون بهتر درک کنید. شربت آلبالو رو که درست میکنیم یه جورایی یا رنگش قشنگ نمیشه یا عطرش از بین میره یا شیرین میشه خلاصه این روش هم راحت هم خوش رنگ و بو و هم خیلی به صرفه هستش 

آلبالو ها رو بعد از شستن داخل بطری نوشابه میریزم بعد از اینکه یک سوم بطری پرشد کمی شکر میپاشیم بعد دوباره آلبالو ها رو میریزم دو باره شکر …. تا بطری پر بشه بعد درش رو میبندیم و میذاریم فریزر وقتی میخواهیم شربت میل کنیم بطری رو از فریزر در میاریم و تاجایی که ظرفیت داره آب میریزیم و قشنگ تکونی میدیم تا شکر ها تو آب حل بشن در بطری رو باز میکنیم با یه چنگال مانع ریختن آلبالو ها میشیم شربت رو تو پارچ تخلیه میکنیم. دیگه نیازی به یخ نیست چون آلبالوها یخ زدن خودشون شربت رو خنک میکنن نکته،،، 

وقتی شربت رو تو پارچ ریختیم دوباره با قیف یک لیوان شکر میریزیم تو بطری باز هم میندازیم تو فریزر با این روش شما میتونید حداقل هشت بار از این بطری برای شربت استفاده کنید.لازم به ذکراست که برای هر بطری یک کیلو شکر لازم است .

موضوعات: آشپزی ( نوشیدنی ها )  لینک ثابت



[سه شنبه 1394-04-09] [ 01:26:00 ب.ظ ]