شیرینی دانمارکی

 

مواد اولیه :

كره 100گرم

شكر 40گرم

نمك 1چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ 1عدد

شیر 1پیمانه (گرم)

آرد نیم كیلو

خمیر ترش 1قاشق سوپخوری سرپر (از نوع ریز)

 

مواد كرم :

آب 2پیمانه

آرد 3چهارم پیمانه

شكر 3چهارم پیمانه

وانیل 1چهارم قاشق چایخوری

آبلیمو 1قاشق مرباخوری

گلاب به میزان لازم (اختیاری(هر مقداری كه دوست دارید را جایگزین آب كنید البته نه كامل))

 

 

طرز تهیه كرم:

 

در ظرفی مناسب شكر و آرد را مخلوط كرده و آب یا آب همراه با گلاب(در هر دو صورت فقط 2پیمانه)را به تدریج به مواد بیفزایید و خوب مخلوط كنید.حالا ظرف را روی حرارت ملایم مرتب مخلوط كنید تا مایع غلیظ شود.زمانی كه مایع غلظت پیدا كرد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید كاملا خنك شود و بعد آبلیمو و وانیل را به كرم بیفزایید.

 

طرز تهیه شیرینی:

 

ابتدا در ظرف گودی آرد،شكر،نمك و پودر خمیر ترش را مخلوط كنید.سپس در مركز ظرف حفره ای ایجاد كرده و شیر گرم و تخم مرغ را در آن بریزید و با دست مواد را به سمت داخل ریخته و كاملا مخلوط كنید و ورز دهید.حالا كره نرم شده را به خمیر اضافه كرده و خیلی خوب آن را ورز دهید.خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار دهید و روی آن را با نایلكس بپوشانید و در محل گرمی قرار دهید و حدودا 1ساعت صبر كنید تا خمیر به اصطلاح وربیاید.سپس با وردنه خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن كنید،طوری كه ضخامت آن نیم سانتی متر باشد.سپس با كارد تیزی آن را به شكل مستطیل های كوچك برش بزنید و مقداری كرم لای آن قرار دهید و دو ظرف مستطیل رو به هم برسانید تا خمیر به شكل مربع دربیاید.خمیرهای آماده شده را با فاصله در سینی چرب شده فر قرار داده و دوباره رویشان نایلكس قرار دهید و 15تا30دقیقه صبر كنید.در ظرفی جداگانه 1عدد زرده تخم مرغ را با مقدار كمی شیر مخلوط كرده و روی شیرینی ها بمالید و در صورت تمایل كمی هم كنجد بپاشید.حال سینی را در طبقه وسط فری كه از 15دقیقه قبل گرم شده به مدت 20دقیقه قرار دهید.(دمای فر 350درجه فارنهایت یا 175درجه سانتی گراد باشد خوب است).

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[پنجشنبه 1394-02-10] [ 12:08:00 ب.ظ ]