شیرینی پنجره ای
مواد لازم
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ 5 عدد
نشاسته 1 پیمانه
گلاب 4 یا 5 قاشق غذاخوری
روغن حدود نیم لیتر
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر قند به مقدار لازم
دستور غذا
نشاسته را در گلاب حل کنید.تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید.آرد، تخم مرغ و وانیل را به نشاسته اضافه کرده و مخلوط نمایید. سپس از صافی عبور دهید
روغن فراوان را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گذاشته تا کاملا داغ شود.قالب را داخل روغن بگذارید تا داغ شود و سپس آن را داخل مواد فرو ببرید(به اندازه ای که مایه تا لب قالب برسد ولی روی قالب را نگیرد)
بلافاصله قالب را داخل روغن بزنید و آن را تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود؛ سپس حرارت را ملایم کنید تا نان شیرینی کمی برشته شود
بعد آن را از روغن خارج کنید و روی توری صافی بگذارید روغن اضافی آن گرفته شود.وقتی کاملا سرد شد، کمی پودر قند را روی آن الک کنید
نکات قابل توجه
نکته حساس این شیرینی در گرم کردن قالب شیرینی می باشد که باید دقت شود نه زیاد داغ شود و نه زیاد سرد، که مایع به آن بچسبد.
[سه شنبه 1394-03-19] [ 03:16:00 ب.ظ ]