مهمان کربلا
 
  خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

   






موضوعات

  • همه
  • همه
  • سفارش های بزرگان
  • داستان های کوتاه
  • نکته های ناب قرانی
  • عفاف و حجاب
  • ظهور
  • اطلاعات عمومی
  • به یاد شهدا ...
  • نماز
  • تربیت فرزند شیعه
  • فرزند پروری
  • سلامتی
  • شهدای و ایثار گران حوزوی
  • بزرگان حوزه
  • شعر
  • شناخت اهل بیت
  • طب سنتی
  • آشپزی ( کیک )
  • طنز
  • غدیر
  • عکس و حرف
  • اﻣﺎﻡ ﺣﺴﻴﻦ و ﻋﺎﺷﻮﺭا
  • ﺧﺎﻧﻮاﺩﻩ ﺳﺎﻟﻢ
  • جوان و جوانی
  • ﺯﻧﺎﻥ و ﻛﺮﺑﻼ
  • ﻭﻻﻳﺖ ﭘﺬﻳﺮﻱ ﺩﺭ ﻋﺎﺷﻮﺭا
  • خداوندا
  • زندگینامه
  • احکام بانوان
  • متن ادبی
  • آشپزی ( انواع غذا )
  • آشپزی ( نکته ها )
  • کلیپ
  • دانلود
  • همسرداری
  • آشپزی ( نوشیدنی ها )
  • آشپزی ( نوشیدنی ها )
  • رمضان
  • آشپزی ( آش ها)
  • عروسک بافی
  • مناسبت ها
  • لبخند های پشت خاکریز
  • معرفی کتاب
  • حدیث
  • احادیث
  • احادیث اخلاقی
  • ائمه اطهار
  • آشپزی
  • سوپ ها
  • ماه محرم
  • دهه چهارم
  • عدل الهی
  • نشانه های مؤمن چیست ؟
  • سخنان مقام معظم رهبری
  • جنگ نرم
  • رشد و خود سازی
  • داروخانه معنوی
  • متفرقه دینی
  • کودک و سیسمونی


  • دی 1403
    شن یک دو سه چهار پنج جم
     << <   > >>
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          




    آخرین مطاب






    آمار

  • امروز: 239
  • دیروز: 28
  • 7 روز قبل: 392
  • 1 ماه قبل: 1832
  • کل بازدیدها: 471421




  • خبرنامه





    کاربران آنلاین

  • معصومه ورپشتي
  • الهه میرزا
  • سمیه صالحی
  • متین
  • فضه اسلامی
  • بتول سادات بنیادی
  • هانیه قلی پور




  • لبخند های پشت خاکریز

    مهدویت امام زمان (عج)



    بازی های دفاع مقدس

    مهدویت امام زمان (عج)



    کرامات و داستان های ائمه اطهار

    آیه قرآن



    دانشنامه امام علی

    آیه قرآن



    اولین های دفاع مقدس

    وصیت شهدا



    جستجو





    ذکر ایام هفته

    ذکر روزهای هفته



    وصیت نامه موضوعی شهدا

    وصیت شهدا



    روز شمار غیبت





    معرفی صفحه وبلاگ به یک دوست






    بازی تمرکز حواس





    جستجو

    Google

    در اين وبلاگ
    در كل اينترنت




    رتبه



      چای سبز را چگونه بنوشیم تا لاغر شویم؟   ...

     

     

    افرادی که در آستانه میانسالی با بالا رفتن سن دچار اضافه وزن و چاقی می شوند نیز می توانند از چای سبز برای پیشگیری از این بحران کمک بگیرند. حتما تا امروز با تبلیغات وسیعی که درباره خواص درمانی چای سبز در کاهش وزن در جامعه، رسانه ها و اینترنت وجود دارد، روبه رو شده اید و شاید با انگیزه کاهش وزن و درمان چاقی خود یکی از این محصولات را سفارش داده و با انگیزه لاغر شدن آن را مصرف کرده و نتیجه مطلوب را دریافت نکرده اید. اگر شما نیز با اتکا به تبلیغاتی که در این زمینه وجود دارد و با هدف لاغری سریع و آسان سراغ چای سبز رفته اید، باید بدانید سخت در اشتباهید، بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید تا با جزئیات بیشتر خواص چای سبز به منظور درمان چاقی، اضافه وزن و پیشگیری از ابتلا به این عارضه آشنا شوید.

    چه زمانی چای سبز بخوریم؟

    اگر تصمیم دارید با مصرف چای سبز با چاقی و اضافه وزن خداحافظی کنید، باید برای مصرف آن در طول روز برنامه ریزی داشته باشید و از مصرف این نوشیدنی گیاهی بدون برنامه پرهیز کنید.

    بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز به منظور کاهش وزن، 2 ساعت پس از صرف غذا در وعده های غذایی است. به این ترتیب شما علاوه بر آنکه از خواص درمانی چای برای کاهش وزن بهره می برید، خللی در میزان جذب آهن به وجود نمی آورید؛ زیرا چای سبز همانند چای سیاه موجب کاهش جذب آهن موجود در غذا می شود.

    چای سبز به تنهایی کافی نیست

    بسیاری از مردم تصور می کنند تنها با نوشیدن چای گیاهی در طول روز می توانند به هدف بزرگی مثل کاهش وزن دسترسی پیدا کنند. در حالی که این دیدگاه به هیچ وجه صحیح نیست. نوشیدن چای گیاهی در کنار رعایت رژیم غذایی، فعالیت های بدنی و ورزش می تواند روند لاغری را سرعت ببخشد و با بهبود سوخت و ساز بدن میزان کاهش وزن را در طول هفته قابل ملاحظه کند، بنابراین افرادی که تصور می کنند بدون رعایت هیچ یک از نکات ذکر شده و تنها با نوشیدن چای سبز می توانند اضافه وزن خود را آن هم به شکل کاملا محسوس درمان کنند، سخت در اشتباهند.

    از پرخوری های عصبی پیشگیری کنید

    پرخوری عصبی

    یکی دیگر از خاصیت های چای سبز خاصیت آرامش بخشی آن است که به پیشگیری از پرخوری های عصبی که منجر به اضافه وزن و در نهایت چاقی می شود، کمک می کند. افراد زیادی وجود دارند که به محض دریافت فشار عصبی، استرس یا تنش های ناشی از کار روزانه مشغول به خوردن می شوند و به ریزه خواری روی می آورند که این مسئله به مرور به عادت آنها تبدیل می شود.

    برای پیشگیری از بروز این عادت نامناسب یا درمان آن، می توان از چای سبز استفاده کرد. نوشیدن این چای به شما کمک می کند تا از خاصیت آرامش بخشی این گیاه دارویی برای تقویت سیستم عصبی خود استفاده کنید و به این ترتیب مانع بروز اشتهای کاذب ناشی از استرس ها یا تنش های روزمره شوید.

    چای سبز؛ چای چربی سوز طبیعی

    افرادی که عادت به نوشیدن چای سبز دارند با کمک این نوشیدنی گیاهی به افزایش سوخت و ساز بدنشان کمک می کنند. در حقیقت چای سبز به دلیل داشتن ماده ای به نام «پلی فنول» می تواند به افزایش حرارت درونی بدن کمک کرده و به این ترتیب میزان سوخت انرژی موجود در سلول های چربی را افزایش دهد و تاثیر قابل ملاحظه ای بر روند چاقی افراد داشته باشد. به شرطی که افراد چاق یا دارای اضافه وزن در روند رژیم غذایی خود و مقدار کالری روزانه ای که دریافت می کنند نیز تجدید نظر کنند.

    اینگونه نیست که ما هر میزان کالری که دوست داریم به بدن برسانیم و توقع داشته باشیم با نوشیدن یک تا 2 لیوان چای سبز در روز لاغر شویم و کالری بسوزانیم.

    چند لیوان چای بنوشید؟

    اگر برای افزایش سوخت و ساز بدن قصد دارید چای سبز را به برنامه روزانه خود اضافه کنید، باید توجه داشته باشید نوشیدن 3 تا 4 لیوان چای سبز در طول روز می تواند به این موضوع کمک کند. این تصور که نوشیدن چای سبز در دفعات زیاد می تواند میزان کالری سوزی در بدن را افزایش دهد، ایده اشتباهی است، زیرا با نوشیدن بیش از حد چای سبز در طول روز، بدن علاوه بر آنکه با مشکل تحریک پذیری پایانه های عصبی روبه رو می شود، با اختلال دفع آب و الکترولیت های بدن مواجه می شود.

    به این ترتیب همانطور که باید در نوشیدن چای معمولی پرهیزهای لازم را رعایت کنید توصیه شده که در نوشیدن چای سبز نیز افراط نکنید.

    پیشگیری از چاقی ناشی از افزایش سن

    افرادی که در آستانه میانسالی با بالا رفتن سن دچار اضافه وزن و چاقی می شوند نیز می توانند از چای سبز برای پیشگیری از این بحران کمک بگیرند. به شرط آنکه مصرف روزانه چای سبز را از 30 سالگی در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند.

    چای سبز علاوه بر آنکه به کندی روند پیری سلول ها در اندام های مختلف بدن کمک می کند به این افراد کمک می کند تا در میانسالی حداقل افزایش وزن را تجربه کنند، زیرا چای سبز به آنها کمک می کند کمترین میزان ذخیره چربی و مواد زائد را در طول سال های جوانی و میانسالی در بدن داشته باشند.

    قرص چای سبز

    قرص چای یا چای سبز؟

    تبلیغات زیادی درباره لاغری سریع با قرص یا کپسول چای سبز در سایت های اینترنتی و برخی از مراکز فروش گیاهان دارویی دیده می شود که به مردم وعده می دهند با قرص های چای سبز می توانند در مدت زمان بسیار کوتاهی وزن کم کنند. این قرص ها در صورتی که تنها حاوی گیاه چای سبز باشند، دقیقا همان خاصیت چای سبز را دارند و می توانند به افزایش متابولیسم بدن کمک کرده و روند جذب چربی ها را در بدن کاهش دهند. مصرف این قرص ها نیز مانند چای سبز باید بر اساس قاعده باشد، زیرا زیاده روی در مصرف این قرص با وجود آنکه گیاهی و طبیعی است می تواند همان عوارض چای سبز را داشته باشد.

    عوارض احتمالی چای سبز را بشناسید

    افزایش بیش از حد دمنــوش چــای سبـــز، کپسول ها و قرص هایی که از این گیاه دارویی وجــود دارد، عوارض جانبی متعددی را به همراه دارد. سوء مصرف این گیاه دارویی ممکن است عوارضی مانند سردرد، اختلال در عملکرد دستگاه گوارش، اسهال و تهوع را به همراه داشته باشد که با اصلاح شیوه مصرف به مرور مرتفع می شود. اما از طرفی افزایش فشار خون، تغییرات خلقی و تحریک پذیری، بی قراری و نامنظم شدن ضربان قلب نیز از جمله عوارض جانبی مصرف بیش از اندازه این گیاه دارویی در طول روز است که باید بلافاصله پس از مشاهده آن برای بررسی و پیشگیری از شدت آن با متخصص یا پزشک مشورت شود.

    این نکته را جدی بگیرید

    افرادی که به نوشیدن چای سبز یا دیگر فرآورده های این گیاه عادت دارند به این معنی که برای بهره مندی از خواص درمانی این گیاه دارویی به منظور پیشگیری از اضافه وزن روزانه از این گیاه مصرف می کنند ممکن است در صورت عدم مصرف این گیاه دارویی با عوارضی مانند سردرد، عصبانیت یا افزایش میزان تحریک پذیری رو به رو شوند، بنابراین توصیه شده که برای مصرف هدفمند از این گیاه دارویی با قصد درمان بهتر است با پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت شود.

    علاوه بر این،تجویز این گیاه به هر صورتی برای خانم های باردار، مادران شیرده و کودکان و نوجوانان پیش از سن بلوغ توصیه نشده است.

    با خواص دیگر چای سبز آشنا شوید

    افرادی که برای کاهش وزن و تنظیم سوخت وساز بدنشان از چای سبز استفاده می کنند، علاوه بر بهره مندی از خواص این گیاه دارویی برای درمان چاقی خود، می توانند از فواید آن برای کاهش فشار خون، کاهش قند خون، تقویت سیستم ایمنی بدن و تخفیف علائم و نشانه های بیماری هایی مانند پارکینسون، آلزایمر و بیماری مفصلی استخوانی مانند آرتریت روماتوئید بهره ببرند.

    علاوه بر این، در تحقیقات مختلف به این نکته اشاره شده که مصرف چای سبز می تواند تاثیر بسیار چشم گیری در کاهش بیماری های قلبی عروقی، پیشگیری از بروز سرطان هایی مانند سرطان روده بزرگ و تخفیف علائم و نشانه های افسردگی داشته باشد.

    منبع:salamatnews.com

    موضوعات: طب سنتی  لینک ثابت



    [یکشنبه 1394-08-10] [ 09:30:00 ق.ظ ]





      با 7 خاصیت چای سفید آشنا شوید   ...

     

    چای سفید لطیف ترین چای هاست. تلخ نیست، طعم ملایم و شیرین دارد. بیشتر در استان فوجیان چین تولید می شود و محصول بهاره و چین اول است. چای سفید در مقایسه با دیگر انواع چای مانند چای سبز و سیاه از مقدار بسیار بیشتری آنتی‌اکسیدان برخوردار است از این رو دارای خواص درمانی بسیاری است.

    در اصل چای سفید، جوانه‌های گیاه چای است؛ یعنی قبل از باز شدن و شکوفا شدن برگ چای، جوانه آن را که یک غلاف کرک‌دار نقره‌ای دارد، می‌چینند.
    چای سفید همانند چای سبز تولید شده از برگ های گیاه “کاملیا سینسیس” است.
    در فرآیند تخمیر (از زمانی که برگ چای چیده می‌شود تا زمانی که در معرض هوا قرار می‌گیرد و تخمیر می‌شود) تغییراتی در ترکیبات چای رخ می‌دهد؛ به طوری که مقدار کافئین در چای سبز و سفید به میزان چشم گیری کاهش می یابد.
    پلی‌فنول‌هایی که در چای سبز به مقدار زیادتری وجود دارند در چای سیاه بسیار کم هستند که با نام ‌کاتچین شناخته می‌شوند.
    مقدار کاتچین‌ها در واقع در چای سبز بالا، در چای سفید بسیار بالا و در چای سیاه بسیار کم هستند.
    بر خلاف انواع چای که با آب جوش درست می‌شود، پیشنهاد می‌شود چای سفید با آبی با دمای کمتر از دمای آب جوش حدود 75 تا 85 درجه سانتی‌گراد تهیه شود، بدین منظور باید آب را جوش آورد و بعد صبر کنیم تا دمای آن کم شود، سپس با آن آب چای سفید را دم می کنیم.

    برخی از خواص درمانی چای سفید عبارتند از:
    • فشارخون را کاهش می‌دهد.
    آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای سفید باعث کاهش فشارخون و در نتیجه کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و نیز سکته مغزی می‌شوند.
    • از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند.
    آنتی‌اکسیدان‌ها از ایجاد آسیب‌های درونی سلول‌‌ها ناشی از وجود رادیکال‌های آزاد پیشگیری کرده و باعث به حداقل رساندن تغییرات ناگهانی و مضر بدن شده که ممکن است منجر به بروز انواع سرطان‌ها مانند سرطان روده، شکم یا پروستات گردد.
    • خواص ضد باکتری و ضد ویروسی دارد.
    این فایده تنها برای چای سفید نیست که دارای خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی دارد بلکه تمام انواع چای که از گیاه کاملیا سینسیس تولید می‌شوند، دارای چنین خواصی هستند.
    • برای پایین آوردن کلسترول موثر است.
    نوعی آنتی اکسیدان با نام “کاتچین” در این نوع چای وجود دارد که کمک بسیار موثری در کاهش کلسترول خون می‌کنند. این ترکیبات شیمیایی از سخت شدن جداره رگ‌ها و در نتیجه محدود شدن جریان خون پیشگیری می‌کنند.
    • برای سلامت پوست مفید است.
    چای سفید از آفتاب سوختگی جلوگیری می‌کند. عملکرد سلول‌های پوست را بالا برده و از تخریب پوست در مقابل نور ماورای بنفش محاظت می‌کند. همچنین، پوست را جوان می‌سازد. چای سفید دارای مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است.
    آنتی اکسیدان‌ها در برابر آسیب رادیکال‌های آزاد، از بدن محافظت می‌کنند. رادیکال‌های آزاد موجب پیر شدن و تخریب سلول‌های پوستی می‌شوند.
    • به سلامت استخوان کمک می‌کند.
    چای سفید همچنین باعث می شود تا کسانی که آن را می نوشند، تراکم استخوانی بالاتری داشته باشند. جلوگیری از شکستگی های استخوانی و درمان آرتریت نیز یکی دیگر از فواید چای سفید است.
    • برای سلامت دهان و دندان مفید است.
    چای سفید دارای فلوراید زیادی است و از خرابی‌های دندان و از همه مهم‌تر، رشد پلاک‌های دندانی پیشگیری کرده و نیز باعث خوشبو تر شدن دهان می شود.
    ویتامین ها و مواد معدنی
    ویتامین های چای:
    ویتامین بی 1 (تیامین) – کمک به تولید انرژی از طریق تبدیل غذا. افزایش اشتهاء و بهبود گوارش. مورد نیاز برای رشد و تولید مثل.
    ویتامین بی 2 (ریبوفلاوین) – سلامتی پوست، چشم ها و اعصاب. متابولیسم انرژی.
    ویتامین بی 6 – کمک به آزاد شدن انرژی غذا و افزایش متابولیسم انواع پروتئین.
    ویتامین سی (اسید اسکوربیک) – بهبود زخم و ترمیم شکستگی. مبارزه با برخی انواع شایع عفونت های ویروسی و باکتریایی.
    ویتامین کا – پیشگیری از لخته شدن خون و کمک به متابولیسم استخوان.
    کاروتن – پس از گوارش، به ویتامین آ تبدیل می شود. بهبود بینایی و سلامتی پوست.
    اسید فولیک – ساخت گلبول قرمز و ژن
    مواد معدنی (چای، سرشار از مواد معدنی است):
    منگنز – ضروری برای رشد و نمو بدن.
    پتاسیم – ضروری برای حفظ ضربان عادی قلب.
    روی – ضروری برای رشد و نمو اندام های تناسلی و کمک به بهبود زخم.
    فلور – محافظت از دندان ها و تقویت استخوان ها.
    پلی فنلها (چای، سرشار از انواع آنتی اکسیدان است):
    فلاونویدها و کتچین ها، گروهی از ترکیب های پلی فنلی هستند. این مواد، مانع عمل رادیکال های سرطان زا و بیماری های قلبی می شوند.
    نوشیدن چای سبز، باعث کاهش قند خون مبتلایان به دیابت می شود.خوانندگان دیابتی، شاید تاکنون موفق به کاهش قند خونشان از طریق رژیم غذایی شده باشند، اما اکنون می توانند با چای سبز هم، به ثبات میزان قند خونشان کمک کنند.
    تهیه و گردآوری :: گروه تحریریه پرداد

     

    موضوعات: طب سنتی  لینک ثابت



     [ 09:23:00 ق.ظ ]





      چای سفید و خواص آن   ...

     

     

    چای سفید شبیه چای سبز می باشد. فرایند تولید و تخمیر چای سفید کمتر از چای سبز می باشد، اما تغییر مزه هر دو تقریبا یکی است. چای سبز بیشتر مزه علف و چمن می دهد، ولی چای سفید فاقد این طعم می باشد. طعم چای سفید کم و مقداری شیرین می باشد.

    انواع مختلف چای سفید

    - گل صد تومانی سفید ( white peony)

    - ماه طلایی (golden moon)

    - سوزن نقره ای (silver needle)

    - ابر سفید (white cloud)

    تفاوت انواع چای

    آیا یک برگ چای وقتی در فنجان ریخته می شود، رنگش تغییر می کند و به سیاه، سبز و یا رنگ های دیگر در می آید؟ یا رنگ چای، بر اساس تغییراتی است که قبل از چیدن برگ ها به وجود می آید؟

    چای سیاه، رنگش تیره و دارای طعم زیادی می باشد. چای سیاه محصول فرایند تخمیر پیچیده ای می باشد.

    برگ های چای سبز اصلا تخمیر نمی شوند. آن ها در هوای گرم، خشک می شوند و بعد به سرعت آن ها را بخار می دهند.

    چای اولانگ (Oolong tea) را کمی تخمیر می کنند تا به رنگ قرمز درآید و طعم گل بدهد.

    چای سفید، از برگ های چای رسیده به دست می آید. وقتی غنچه چای هنوز باز نشده است، آن را می چینند و قبل از این که برگ های چای خشک شوند، آنها را بخار می دهند. به این دلیل نام سفید را بر آن گذاشته اند که غنچه های چای، کرک هایی دارد و هنگامی که چای خشک می شود، این کرک ها به رنگ سفید در می آیند.

    غنچه ها انواع مختلف چای سفید را می سازند. به عنوان مثال چای گل صد تومانی، شامل یک غنچه در هر دو برگ چای است.

    فواید چای سفید

    چای سفید دارای طعم خوبی است و این خود دلیلی است برای نوشیدن هر روزه آن.

    چای سفید فواید زیادی برای پوست، قلب، کلیه، گردش خون و مغز دارد.

    از جمله فواید آن عبارتند از : کاهش قند خون و مشکلات قلبی و سکته، افزایش دهنده انرژی و کاهش دهنده استرس، از بین برنده سرطان معده ، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات.

    چای سفید دارای مقدار زیادی کاتشین (پلی فنول) است. کاتشین باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها ، سکته ها، دیابت و خطرات حاصل از اشعه ماورای بنفش بر پوست می گردد.

    برقراری تعادل مایعات بدن

    تحقیقات اخیر حاکی از آن است که، کافئین به عنوان یک ادرارآور عمل می کند و موجب کاهش فشار خون می گردد. کافئین موجود در چای سفید، کمتر از انواع دیگر چای است. پس می تواند، تعادل مایعات بدن را برقرار کند. کافئین موجود در چای سفید، 15 میلی گرم در هر واحد است، ولی چای سیاه دارای 40 میلی گرم کافئین در هر واحد و چای سبز دارای 20 میلی گرم کافئین در هر واحد است.

    ضد سرطان

    چای سفید دارای مقدار زیادی پلی فنول (آنتی اکسیدان قوی) می باشد. به همین خاطر این نوع چای، بیشتر از چای های دیگر خاصیت ضد سرطانی دارد.

    ضد ویروس، باکتری و قارچ

    چای سفید به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. با ویروس ها و عفونت های باکتریایی می جنگد. همچنین دارای خاصیت ضد قارچ می باشد. نوشیدن چای سفید در زمستان، ایمنی بدن را بالا برده و از سرماخوردگی ها و عفونت ها جلوگیری می کند.

    سلامت پوست

    چای سفید از آفتاب سوختگی جلوگیری می کند. عملکرد سلول های پوست را بالا برده و از تخریب پوست در مقابل نور ماورای بنفش محاظت می کند. همچنین، پوست را جوان می سازد. چای سفید دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان می باشد. آنتی اکسیدان ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد، از بدن محافظت می کنند. رادیکال های آزاد موجب پیر شدن و تخریب سلول های پوستی می شوند.

    سلامت دهان و دندان

    چای سفید دارای فلوراید زیادی می باشد و جلوی خرابی های دندان و از همه مهمتر جلوی رشد پلاک های دندانی را نیز می گیرد. دهان را خوشبو می کند.

    سلامت استخوان

    کسانی که چای سفید می نوشند، تراکم استخوانی بالاتری دارند. یکی دیگر از فواید چای سفید، جلوگیری از شکستگی های استخوانی و درمان آرتریت (ورم مفاصل) می باشد.

    کاهش وزن

    چای سفید فاقد کالری می باشد. چای سفید، جلوی رشد سلول های جدید چربی را در بدن می گیرد و موجب تحریک آنزیم تجزیه کننده چربی (لیپولیز) می گردد. لیپویز باعث شکستن چربی های ذخیره ای در بدن و فرستادن آن ها به جریان خون می شود. اگر آنزیم لیپولیز نباشد، چربی تبدیل به کتون می گردد که محتوی مقدار زیادی انرژی می باشد.

    کاهش کلسترول

    چای سفید به خاطر دارا بودن کاتشین، باعث کاهش کلسترول می شود. این چای کلسترول خوب را افزایش و کلسترول بد را کاهش می دهد. تحقیقات نشان داده افرادی که روزانه 2 فنجان یا بیشتر چای سفید می نوشند، 50 درصد کمتر به بیماری های قلبی دچار می شوند.

    ضد استرس

    چای سفید، استرس را کم کرده و فرد را آرام می کند.

    چای سفید را چگونه باید دم کرد؟

    آب را بجوشانید و در قوری بریزید. سپس صبر کنید تا آب جوشیده، خنک شود (مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه). سپس به ازای هر یک نفر، یک قاشق چایخوری چای سفید را در قوری بریزید. حدود 5 دقیقه بگذارید صبر کنید تا چای در قوری بماند و دم بکشد. سپس چای را نوش جان کنید.

    هر چه زمان ماندن چای در آب جوشیده طولانی تر شود، بهتر دم می کشد.

     

    منبع :بخش تغذیه و سلامت تبیان

    مریم سجادپور - کارشناس تغذیه

    موضوعات: طب سنتی  لینک ثابت



     [ 09:11:00 ق.ظ ]





      خواص اسطوخودوس   ...

    اسطوخودوس؛ خواب آور و مقوى مغز و اعصاب

     

     

    کلیه داروهاى خواب آور که امروزه در عظیم ترین کارخانه هاى داروسازى دنیا ساخته مى شوند، علاوه بر اینکه خواب مصنوعى ناراحت کننده ایجاد مى کنند، ضعیف کننده اعصاب هم هستند، ولى دست طبیعت با نیروى اعجازآمیز و شگفت آور خود، اسطوخودوس را به وجود آورده است، که در عین حال، خواب آور و مقوى مغز و اعصاب است.

     

    مهم ترین خاصیت اسطوخودوس که از آن مى توان به طور عموم استفاده کرد، خاصیت خواب آور آن است.

     

    «اسطوخودوس مقوى قواى دماغى و جاروب دماغ است و مغز را از جمیع فضول بلغمیه و سوداویه پاک مى گرداند و نیز براى درمان صرع و مالیخولیا و نسیان [فراموشى] و سرگیجه نافع است و چون گل آن را مربا سازند، با شکر یا عسل و هر شب به اندازه اى که از گل آن یک مثقال محتوى باشد تناول نمایند و به آن ادامه دهند رافع غم و وسواس و موجب تفریح است تفریحى قوى، و طرز تهیه مرباى اسطوخودوس مانند سایر مرباها است و مقدار شکر یا عسل دو برابر وزن اسطوخودوس باید باشد، و اگر هر روز 15 گرم از این مربا خورده شود تفریح مى آورد و مقوى حافظه و ذهن است و سایر خواص که ذکر شد نیز بر آن مترتب مى باشد؛ به همین منظور مى توان شربت اسطوخودوس را نیز تهیه کرد به این ترتیب که صد گرم اسطوخودوس خشک را در 900 گرم آب و 100 گرم گلاب یک شب تا صبح بخیسانند و صبح به طور ملایم بجوشانند تا ثلث آن باقى بماند. سپس صاف کرده 450 گرم قند یا عسل در آن داخل نموده بجوشانند تا قوام آن مانند شربت غلیظ شود، روزى 2 قاشق آش خورى تناول نمایند.»

     

    منبع: مجموعه آثار دكتر سيد جلال مصطفوى كاشانى، ج 2 

     

     

    برای مشاهده مطالب طب ایرانی در تلگرام، لینک زیر را لمس وانتخاب کنید:

     

    © @tebirani

    موضوعات: طب سنتی, آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



    [دوشنبه 1394-07-13] [ 09:14:00 ب.ظ ]





      توصیه مهم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا   ...

     توصیه مهم برای پیشگیری از ابتلا به “کرونا”

     

     

    «کرونا ویروس» خانواده بزرگی از ویروس‌ها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود.

     

     

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، اولین مورد بیماری در سپتامبر ۲۰۱۲ در مردی ۶۰ ساله در عربستان سعودی کشف شد که به مرگ بیمار انجامید. این مرد چند روز قبل از آن به دبی سفر کرده بود و دومین مورد در مردی ۴۹ ساله در قطر که او نیز در گذشت. یک گونه شدیدتر این ویروس که تصور می‌شود از خفاش ناشی شده باشد در سال ۲۰۰۲ اپیدمی جهانی سارس را موجب شد که حدود ۸۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند.

     

     

    این خانواده ویروسی اولین بار در سال ۱۹۶۰ کشف شده است که موجب بروز بیماری‌هایی از خانواده سرماخوردگی در انسان و حیوانات می‌شود و از ویژگی آنها زوائد تاج مانند بر روی سطوح دیواره ویروس‌ها است.

     

     

    از علایم اصلی این بیماری می‌توان به تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات حاد تنفسی اشاره کرد. همچنین بیمار ممکن است سرفه‌های چند روزه ظاهرا بدون دلیل نیز داشته باشد. در موارد حاد مشکلات گوارشی نظیر اسهال، نارسایی حاد تنفسی، اختلالات انعقادی خون و نارسایی کلیه نیز گزارش شده است که این مورد می‌تواند بیمار را به همودیالیز نیازمند کند.

     

     

    هنوز اطلاعات در مورد نحوه انتقال این بیماری کامل نیست، اما روش‌های انتقال بیماری از انسان به انسان شبیه بیماری آنفلوآنزا از طریق سرفه و عطسه است. با این حال احتمال انتقال بیماری در فضای باز بسیار محدود بوده و موارد انتقال انسان به انسان در مواردی رخ داده است که افراد به مدت طولانی در فضای بسته در کنار فرد بیمار بوده‌اند؛ مانند افرادی که در بیمارستان‌ها با بیماران در ارتباط هستند. هنوز مشخص نیست که این بیماری نخستین بار از طریق جانوران به انسان منتقل شده است یا از طریق سطوح آلوده به ویروس.

     

     

    وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به بازگشت حجاج از عربستان، به هموطنان توصیه کرد که موارد زیر را برای پیشگیری از گسترش احتمالی ویروس در نظر داشته باشند:

     

     

    - از روبوسی، دست دادن و در آغوش گرفتن افراد دارای علایم بیماری تنفسی خودداری کنید

     

     

    - از ذبح غیربهداشتی و تماس با خون و گوشت خام شتر پرهیز کنید

     

     

    - از مصرف شیر، دوغ و سایر لبنیات غیر پاستوریزه شتر خودداری کنید

     

     

    - در صورت بروز علایم تنفسی یا اسهال تا 14 روز پس از بازگشت از سفر حج یا کشورهای سواحل خلیج فارس حتما به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی یا پزشک معالج مراجعه کنید

     

     

    - هنگام سرفه وعطسه با دستمال یا قسمت بالای آستین دهان و بینی خود را بپوشانید

     

     

    - دست‌ها را با آب و صابون به صورت صحیح و مکرر بشویید

    منبع: سلامت نیوز 

    موضوعات: طب سنتی  لینک ثابت



    [سه شنبه 1394-07-07] [ 09:59:00 ق.ظ ]





      هفت میوه معجزه گر برای کاهش وزن   ...

    هفت میوه معجزه‌گر برای کاهش وزن

     

     

    هنگامی که مسئله کاهش وزن پیش می‌آید، آنچه می‌خورید به همان اندازه چیزهایی که نمی‌خورید مهم است و خوردن میوه‌ها راهی عالی برای کم کردن وزن هستند. میوه‌ها کالری کمی دارند و پراز مواد مغذی هستند و شکم شما را برای مدت طولانی پر نگه می‌دارند. میوه‌ها را می‌توانید در صبحانه، ناهار یا شام یا در میان‌وعده‌های غذایی استفاده کنید.

     

    پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که مصرف برخی از میوه‌ها به سوزاندن چربی کمک می‌کند و سرعت رسیدن شما به هدفتان یعنی تناسب بدنی را افزایش می‌دهند.

     

    این هفت میوه سوزاننده چربی به کاهش وزن شما کمک خواهند کرد:

    1-آووکادو: آووکادو در راس میوه‌هایی قرار دارد که محتوای چربی بالایی دارد، اما آووکادو در عین حال درصدر فهرست میوه‌های سوزاننده چربی قرار دارد . علت این است که این میوه حاوی مقادیر بالایی اسیدهای چرب امگا 9 است که از چربی‌های تک_ اشباع‌شده که برای بدن مفید است.

     

    2- سیب: هنگام صحبت از میوه‌های سالم سوزاننده چربی نمی‌توان سیب را نادیده گرفت. سیب هنگامی که مسئله کاهش وزن مطرح است، کمک بزرگی شمرده می‌شود. سیب مقدار زیادی فیبر دارد و میزان کالری آن کم است. این میوه همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین C و B، آنتی‌اکسیدان و مواد معدنی است که به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند.

     

    3- بلوبری: همه میوه‌های تمشک مانند یا به اصطلاح “بری‌” ها برای بدن مفید هستند، اما بلوبری مهمترین آنهاست. بلوبری حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است که با عوارض ناشی از چربی‌های اضافه مقابله می‌کند.مواد مغذی موجود در بلوبری سوخت و ساز بدن شما را تشدید می‌کند و کارایی بدن شما را در سوزاندن چربی‌ها افزایش می‌دهد.

     

    4- گریپ‌فروت: برخی از کارشناسان تناسب اندام معتقدند که اگر هر روز گریپ‌فروت بخورید، می‌توانید بدون اینکه تغییرات بیش از حدی در رژیم غذایی‌تان ایجاد کنید، سریع‌تر به هدف کاهش وزنتان برسید.میزان بالای آب موجود در گریپ‌فروت به هیدراتاسیون بدنی شما کمک کند. به علاوه آنزیم‌های چربی‌سوز موجود در این میوه آن را به گزینه‌ای عالی برای کاهش وزن بدل می‌کند.از طرفی چون انرژی بیشتری برای هضم این میوه لازم است، به سوزاندن کالری‌های بیشتر کمک می‌کند.

     

    5- نارگیل: نارگیل اسنکی شیرین است که می‌تواند میل شما به خوردن غذای بیشتر را مهار کند.

    نارگیل به حفظ احساس پری شما کمک می‌کند و به این ترتیب کالری‌های کمتری را مصرف خواهید کرد. نارگیل که مملو از تری‌گلیسیریدهای با زنجیره متوسط یا MCTS است، می‌تواند سرعت متابولیسم شما را (تا 30 درصد) بالا ببرد.

     

    6- انار: بررسی‌ها نشان داده‌اند که پلی‌فنول‌های آنتی‌اکسیدان موجود در این میوه به تشدید سوخت و ساز بدن شما کمک می‌کند.

     

    این میوه همچنین به روند سم‌زدایی در بدن یاری می‌رساند و علاوه بر این انار اشتهای شما را کم می‌کند و برای همین است که بهتر است یک لیوان آب انار به همراه صبحانه‌تان بنوشید یا آن را به ظرف سالادتان در ناهار اضافه کنید.

     

    7- لیموترش: لیمو هم به عنوان یک سم‌زدای کبدی شهرت دارد. کبد سالم برای حفظ توانایی بدن برای گوارش غذا و سوزاندن چربی نقش اساسی دارد و هم از تجمع چربی‌ها در بدن جلوگیری می‌کند. بنابراین لیموترش میوه‌ای عالی برای کاهش وزن است.

    منبع: باشگاه خبرنگاران

    موضوعات: طب سنتی  لینک ثابت



     [ 09:56:00 ق.ظ ]





      نکته ایی برای رفع یبوست   ...

    برای رفع یبوست بعد از غذا سیب بخورید

     

     

    یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف سیب به صورت رنده یا کمپوت خانگی به دفع بسیاری از سموم کمک می‌کند. همچنین افرادی که دچار یبوست هستند بهتر است که سیب را بعد از غذا مصرف کنند که موجب لینت مزاجشان می‌شود، البته با فاصله یک ساعت بعد از غذا.

     

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم, غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی اظهار داشت: میوه‌ها سرشار از منبع ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان است.به گفته وی میوه‌های هر فصل خواص ویژه خود را دارند و باید افراد میوه خاص خود را مصرف کنند. یعنی میوه‌ها را باید بر اساس مزاج مصرف کنند.

     

    این متخصص طب سنتی ادامه داد: زیاد خوردن میوه باعث ضعف می‌شود و خوردن آب با میوه‌ها بسیار مضر است و بهتر است که همراه با میوه‌هایی مانند انگور که موجب بروز عطش می‌شود, آب مصرف نشود.

     

    کردافشاری بیان کرد: همزمان چند نوع میوه با هم نباید مصرف شود. فقط یک نوع میوه باید مصرف شود, اگر افراد می‌خواهند, سیب مصرف کنند, بهتر است که قبل از خواب یا صبح ناشتا مصرف کنند که به دفع مواد زائد کمک کند.

     

    وی عنوان کرد: مصرف سیب به صورت رنده یا کمپوت خانگی به دفع بسیاری از سموم کمک می‌کند. همچنین افرادی که دچار یبوست هستند بهتر است که سیب را بعد از غذا مصرف کنند که موجب لینت مزاجشان می‌شود، البته با فاصله یک ساعت بعد از غذا. همچنین افرادی که دچار آلرژی هستند, بهتر است که آب سیب را یک ساعت قبل از غذا همراه با یک قاشق غذاخوری خاکشیر مصرف کنند.

    منبع: سلامت نیوز 

    موضوعات: طب سنتی  لینک ثابت



     [ 09:48:00 ق.ظ ]





      علاج دندان درد و چند مورد دیگر ...   ...

    علاج دندان درد 

     

    درد دندان دردی است که معمولا شب هنگام به اوج می رسد و امان انسان را می برد.

     

    چند راه حل بسیار کارآمد و عالی بیان می کنیم که اگر با این درد مواجه شدید اشک از چشمانتان جاری نشود:

    .

    1- سیر سبب قطع شدن درد دندان می‌شود و علاوه بر آن باکتری‌ها را از بین می‌برد. سیر له شده را با مقداری نمک مخلوط کنید و آن را روی دندان‌ها فشار دهید. این مخلوط را حداقل ۳۰دقیقه روی دندان‌های خود قرار دهید،این بهترین و کارآمد ترین روش است.

    .

    2- چند قطره عصاره وانیل را روی قسمت‌های دردناک دندان بچکانید. اگرچه وانیل عفونت دندان را از بین نمی‌برد ولی این فرصت را به شما می‌دهد تا درد ناگهانی دندانتان را کنترل کنید.

    .

    3- روش طبیعی دیگر برای خلاصی از دندان درد، استفاده از لیموترش است ،مقداری آب لیموترش را روی دندان بریزید تا درد آن ساکت شود

    .

     دندان درد را با تمام شدن درد فراموش نکنید!!

    وقت بزار وبخونید ارزششو داره

    یک نکته آموزشی برای شستشوی ظروف هیچگاه به تنهایی از مایع ظرفشویی استفاده نکنید زیرا هر چقدر که شما آنها را تمیز بشویید سالانه مقدار زیادی چربی ته ظروف باقی مانده وما آن رانوش جان میکنیم……..برای از بین بردن این چربیها کافیست زمانی که مایه ظرفشویی را خریداری می کنید مقداری سرکه سیب یا انگور داخل مایه بریزید بعد خواهید دید که ظروفتان چقدر شفاف تر وتمیز تر خواهند شد واثری از چربی به جا نخواهد ماند

    تمرین

     

    نکات مهم و مفید سلامتی از مهندس خدادادی ؛

     

     

    - داغي كف پا:كساني كه كف پاي آنها داغ مي‎‎‎شود، سه روز چاي نخورند و به جاي آن به روش صحيح آب بنوشند، چنين افرادي دچار يبوست مي‎‎‎باشند.

     

     

    - پوكي استخوان از زانو درد شروع مي‎‎‎شود.

     

     - كلسيم را با فسفر مصرف كنيد، مثلا پنير با گردو.

     

    - پنير را در شب استفاده كنيد نه صبح.

     

    - به جاي پنير پاستوريزه، از پنير محلي كه مطمئن است ، استفاده نماييد.

     

    - براي بالارفتن ضريب هوشي بچه‎‎‎ها درشب امتحان پنير باگردو به همراه نعنا يا پونه و پياز بدهيد.

     

    - هميشه در شب، در تاريكي مطلق بخوابيد و از چراغ خواب استفاده نكنيد.

     

    - كساني كه پوستي تيره و جوش صورت دارند ،با غذا پياز بخورند.

     

    - پياز داراي گوگرد است و باعث رقيق شدن خون و افزايش هوش مي‎‎‎شود.

     

    - كساني كه دچار افسردگي مي‎‎‎شوند، به هيچ وجه عدس نخورند.

     

    - سوسيس و كالباس باعث افسردگي و پريشاني در خواب مي‎‎‎شود.

     

    - خوردن زياد كشك باعث خرابي پوست مي‎‎‎شود.

     

    - براي جلوگيري از ريزش مو و براي داشتن پوستي سالم و شاداب،شير بادام بنوشيد. شير بادام محتوي مغز بادام، آب و عسل مي‎‎‎ باشد.

    ﻣﻄﻠﺐ ﺧﻮﺏ ﺍﺭﺯﺵ ﺧﻮندن داره 

    : نکاتی خواندنی از دکتر کرد افشاری در درمان برخی بیماری ها:

     

    بهترین درمان بری درد مفاصل روغن مالی با روغن زیتون و ضماد پهن گاوه- پهن گاو درد مفاصل رو به خودش میکشه (نتیجش فوق العاده است – با این روش شما حتی میتوانید شروع به دویدن کنید)

     

    لب بسیاری از افراد در فصل سرما ترک میخورد . درمان آن چکاندن دو قطره روغن زیتون در ناف به هنگام خواب است (چند شب)

     

    - برای درمان شب ادراری کودکان و بزرگسالان ، کافیه شبها دوغ و ماست نخورن . یک پیاز رو رنده کنند و بهش نوک قاشق نمک و دارچین اضافه کنند . به مدت ۱۵ دقیقه به زیر ناف ضماد کنند (امتحان کنید و از زندگی لذت ببرید)

     

    - خوردن (عسل + آب ترب یا شلغم) و خوردن عسل +سیاهدانه ، بدترین و بزرگترین سنگ کلیه ها رو خرد میکنه . این ترکیب حتی از پرتو درمانی هم قویتره.(این نکته اعجاز و قدرت طب سنتی رو نشون میده)

     

    - آقایانی که ناراحتی پروستات دارند . کافیه در داخل وان ، آب ولرم باز کرده و کمی حنا اضافه کنند و نیم ساعت داخل آن بنشینند ( حداقل خاصیت این روش آن است که پروستات بزرگ را به راحتی درمان میکند

     

    خاکشیر بهترین دارویی است که تا کنون جهت درمان بواسیر وجد دارد و حتی داروهای شیمیایی هم به پای آن نمی رسد.

     

    خاکشیر بهترین دارو برای پوستهای خشک و شوره ی سری به ی میباشد . تاثیر بسیار بیشتری از ( کول تار-پیریتیون- سالیسیلیک اسید –سلنیوم سولفید –سولفور اس و…)دارد

     

    - بهترین دارو برای درمان تبخال لب (دوعدد سیب رنده شده + یک قاشق عسل

    نکات آشپزی وخانه داری

     

    1) اگربرنج بیش از حدجوشید 3تاقاشق آبلیمو اضافه کنید تابرنج خراب نشود

    .

    2) برای از بین بردن بوی ماهی میتوانید آن را درون شیر قراردهید،شیربوی ناخوشایند ماهی را از بین میبردو طعم دلپذیری به آن میدهد

     

    3) زرده تخم مرغ بهترین داروبرای کسانی است که خون زیادی از دست داده اند 

     

    4) برای آبدار شدن سینه مرغ قبل ازپخت آن رادرشیربخوابانید.

     

    5) برای نگهداری از قارچ آن رادرون پاکت کاغذی یا لای روزنامه بپیچید.

     

    6) اگرپنیرخشک شد،ان را در ظرف کوچک بگذاریدوروی آن چندقطره شیربریزیدبعد از چند دقیقه حالت تازگی پیدا میکند.

    موضوعات: طب سنتی  لینک ثابت



    [سه شنبه 1394-04-23] [ 05:25:00 ب.ظ ]





    1 3 4 5 ...6 7

      خانه آخرین مطالب لینک دوستان تماس با ما  

     
     
    حلال جمیع مشکلات است حسین شوینده ی لوح سیئات است حسین ای شیعه تو را چه غم ز طوفان بلاست جائی که سفینه ی نجات است حسین
     
     
    مداحی های محرم