مرغ ذغالی

اگر از روش های قدیمی و همیشگی مرغ خسته شدین پیشنهاد میکنم یکبار با این روش مرغ رو بپزید 

ابتدا مرغها رو با نمک و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.

در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه

حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.

شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.

دو قاشق سس مایونز رو با دو لیوان آب مخلوط کنید و نصف استکان زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.

مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره

هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده ميشه. 

قانونش برای 4 تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.

سس آماده شده رو کنار بگذارید.

دو عدد پیاز بزرگ رو بصورت کبریتی خلال کنید .

بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.

مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.

گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.

روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه

دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی

دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.

موضوعات: آشپزی ( انواع غذا ), مناسبت ها  لینک ثابت



[سه شنبه 1394-07-07] [ 09:44:00 ق.ظ ]