طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه : برای 2 نفر
تخم مرغ 2عدد
نمك به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
سیر 3قاشق غذاخوری (سرخ شده)
كره 100گرم
گردو 1پیمانه (ساییده شده)
بادمجان 3عدد
سیر 2حبه
گوجه فرنگی 2عدد
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را شسته و بعد روی بادمجان را كباب پز كرده و بعد روی گاز یا منقل كباب میكنیم طوری كه پوستشان كاملا بسوزد.سپس زیر شیر آب سرد پوستشان را جدا كرده و آنها را كاملا ساطوری میكنیم و با یك لیوان آب و دو حبه سیر میگذاریم خوب بپزد. سپس گردو را جداگانه با مقداری كره تفت داده و به بادمجان اضافه میكنیم. صبر میكنیم تا بادمجان و گردو به روغن بیفتد، سپس گوجهفرنگیها را نگینی كرده و با كره و سیرداغ تفت میدهیم و با ادویهها به مواد بالا اضافه میكنیم. باید حرارت ملایم باشد تا كاملا گوجهفرنگیها و بادمجان له شود. تخممرغها را جداگانه نیمرو كرده و روی میرزاقاسمی آماده شده میگذاریم.
میرزا قاسمی با گردو
نكات:
1) این غذا در شمال به همراه اشپل ماهی سرو میشود.
2)این غذا را با نان یا كته میتوانید سرو کنید
[پنجشنبه 1394-02-10] [ 11:09:00 ق.ظ ]