نان ایردک…

آرد ۱ کیلو گرم

بیكینگ پودر ۱/۴ ق چ

زردچوبه ۱/۸ ق چ 

تخم مرغ ۳ عدد

خمیر مایه ۱ ق م

كره ۲۰۰ گرم

شكر ۱ پیمانه

شیر به مقدار لازم..وشکربه اندازه لازم.

 ابتدا آردو الك كرده و بعد با بیكینگ پودر مخلوط كرده و باز الك میكنیم و با تخم‌مرغ، شیر، شكر، زردچوبه، روغن و مایه خمیر مخلوط می‌كنیم به طوری كه مایه مثل خمیر نان سفت باشو به دست نچسبه. 

 روی مواد نایلون كشیده و به مدت یك ساعت كنار می‌زاریم تا مایه خمیر عمل بیاد.مقداری از خمیر را برداشته و گرد میكنیم و در روغن بسیار داغ سرخ می‌كنیم.نوش جونتون..

موضوعات: همه, آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[دوشنبه 1394-03-11] [ 03:16:00 ب.ظ ]