نان ایردک…
آرد ۱ کیلو گرم
بیكینگ پودر ۱/۴ ق چ
زردچوبه ۱/۸ ق چ
تخم مرغ ۳ عدد
خمیر مایه ۱ ق م
كره ۲۰۰ گرم
شكر ۱ پیمانه
شیر به مقدار لازم..وشکربه اندازه لازم.
ابتدا آردو الك كرده و بعد با بیكینگ پودر مخلوط كرده و باز الك میكنیم و با تخممرغ، شیر، شكر، زردچوبه، روغن و مایه خمیر مخلوط میكنیم به طوری كه مایه مثل خمیر نان سفت باشو به دست نچسبه.
روی مواد نایلون كشیده و به مدت یك ساعت كنار میزاریم تا مایه خمیر عمل بیاد.مقداری از خمیر را برداشته و گرد میكنیم و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم.نوش جونتون..
[دوشنبه 1394-03-11] [ 03:16:00 ب.ظ ]