نان شیرمال
شکر 1 پیمانه
روغن مایه 1 پیمانه
شیر داغ 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 3 ق غ
آب ولرم 1 پیمانه
آرد به اندازه لازم
نمک نصف ق م
خمیر مایه و آب ولرم و دو قاشق شکر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیرمایه به عمل بیاد حدود 15 دقیقه ، بعد شیر داغ و شکر رو اضافه میکنیم و سپس روغن مایع و تخم مرغ پس از مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا حدی که خمیر بدست نچسبه ، دقت کنید خمیر زیاد سفت نشه، حالا خمیر رو بصورت یه گلوله بزرگ در میاریم و روش یه کیسه نایلونی و یه پارچه میندازیم حدود 2 ساعت استراحت کنه
بعد از دوساعت یه مقدار خمیر رو ورز میدیم و تکه های کوچک از خمیر برمیداریم و شکل میدیم و اون رو روی سینی فر که از قبل چرب کردیم با فاصله می چینیم
یه پارچه روش میندازیم و 20 دقیقه استراحت میدیم دوباره ، بعد زرده تخم مرغ رو میزنیم و با فرچه رو نان ها میمالیم و کنجد
سینی را داخل فر که از قبل گرم کردیم بر روی درجه 180 حدود 20 دقیقه میزاریم تا حدی که روش طلایی بشه
[چهارشنبه 1394-04-10] [ 08:01:00 ب.ظ ]