نان شیرمال

شکر 1 پیمانه

روغن مایه 1 پیمانه

شیر داغ 1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

خمیر مایه 3 ق غ

آب ولرم 1 پیمانه

آرد به اندازه لازم

نمک نصف ق م

خمیر مایه و آب ولرم و دو قاشق شکر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیرمایه به عمل بیاد حدود 15 دقیقه ، بعد شیر داغ و شکر رو اضافه میکنیم و سپس روغن مایع و تخم مرغ پس از مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا حدی که خمیر بدست نچسبه ، دقت کنید خمیر زیاد سفت نشه، حالا خمیر رو بصورت یه گلوله بزرگ در میاریم و روش یه کیسه نایلونی و یه پارچه میندازیم حدود 2 ساعت استراحت کنه 

بعد از دوساعت یه مقدار خمیر رو ورز میدیم و تکه های کوچک از خمیر برمیداریم و شکل میدیم و اون رو روی سینی فر که از قبل چرب کردیم با فاصله می چینیم 

یه پارچه روش میندازیم و 20 دقیقه استراحت میدیم دوباره ، بعد زرده تخم مرغ رو میزنیم و با فرچه رو نان ها میمالیم و کنجد 

سینی را داخل فر که از قبل گرم کردیم بر روی درجه 180 حدود 20 دقیقه میزاریم تا حدی که روش طلایی بشه

موضوعات: آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[چهارشنبه 1394-04-10] [ 08:01:00 ب.ظ ]