چرا کیک به اندازه کافی پف نکرده است ؟
» مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است
» میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است
» دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است » هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است
» کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است » بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است
» میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است » اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است
» فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر
چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟
» روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است » مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است
» کیک به اندازه کافی نپخته است
چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟
» کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است » شکر ، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است
» کیک داخل قالب مانده و سرد شده است
چرا کیک حالت چروکیده و بهم فشرده دارد ؟
» قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است » قالب بیش از حد چرب شده است
» مواد بیش از حد مخلوط شده است » مقدار مایعات زیاد بوده است
» کیک بیش از حد پخته است
چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟
» دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است » پخت کیک کافی نبوده است
» میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است » قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است
» کیک در هنگام پخت تکان داده شده است » در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است
» زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است » بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است
» مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است » مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است
چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط ان فرو رفته است ؟
» فر قبل از پخت کیک گرم نشده است » شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است
» مواد اندازه کافی مخلوط نشده است » میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است
» میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است » از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است
» مواد به درستی در قالب پخش نشده است » کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است
چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟
» مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است » سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است
» مدت پخت کیک طولانی بوده است » قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است
» کیک در معرض جریان هوا سرد شده است » مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است
» مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است » میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است
چرا کیک خمیری و سنگین است ؟
» مواد کیک خوب مخلوط نشده است » تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است
» مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است » دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است
چرا کیک به قالب چسبیده است ؟
» قالب ه درستی چرب نشده است » قالب به درستی اردپاشی نشده است
» کیک به اندازه کافی نپخته است » کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است
چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟
» مقدارچربی کیک کم بوده است »مقدار شکر کیک کم بوده است
» مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است » بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است
» مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است » بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است
» مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است » کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است
[شنبه 1393-11-18] [ 03:36:00 ب.ظ ]