کاچی

 

مواد لازم

آرد۱ پیمانه

شکر۱ پیمانه + نصف پیمانه

آب۵ پیمانه

هل۱ عدد

دارچین۱ ق م

زعفران۴ تا ۵ ق غ

روغن یا کرهبه میزان لازمچ

گلاب۴ تا ۵ ق غ

۱-آب+ دارچین + زعفران+ شکر + هل + گلاب را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید و بعد شعله را خاموش میکنیم

۲-آرد را تفت میدهیم تا جایی که بوی خامی آرد از بین برود نباید زیاد تفت دهیم تا رنگ آن تیره شود

۳-روغن را تا جایی به آرد اضافه میکنیم تا به خورد آرد رود و روغن اضافی پس ندهد

۴-شربت را به آرد اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا یکدست شود

۵-غلظت کاچی باید مانند فرنی باشد نه خیلی رقیق و نه سفت

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[دوشنبه 1393-11-20] [ 12:02:00 ب.ظ ]