کاچی
مواد لازم
آرد۱ پیمانه
شکر۱ پیمانه + نصف پیمانه
آب۵ پیمانه
هل۱ عدد
دارچین۱ ق م
زعفران۴ تا ۵ ق غ
روغن یا کرهبه میزان لازمچ
گلاب۴ تا ۵ ق غ
۱-آب+ دارچین + زعفران+ شکر + هل + گلاب را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید و بعد شعله را خاموش میکنیم
۲-آرد را تفت میدهیم تا جایی که بوی خامی آرد از بین برود نباید زیاد تفت دهیم تا رنگ آن تیره شود
۳-روغن را تا جایی به آرد اضافه میکنیم تا به خورد آرد رود و روغن اضافی پس ندهد
۴-شربت را به آرد اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا یکدست شود
۵-غلظت کاچی باید مانند فرنی باشد نه خیلی رقیق و نه سفت
[دوشنبه 1393-11-20] [ 12:02:00 ب.ظ ]