یکی از خوشمزه ترین و آسان ترین روش پخت کیک آلو و هلو وارونه را در اینجا آموزش ببینید و خوردن ان لذت ببرید.
موردمصرف : دسر
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 50 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
کره : 180 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
شیر : 100 میلی لیتر (1 استکان)
آلو : 6 عدد
هلو : 1 عدد
شکر : 180 گرم
وانیل : چند قطره (به میزان لازم)
آرد : 220 تا 240 گرم
بیکینگ پودر : یک و نیم قاشق مربا خوری
جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
همه مواد را از قبل از يخچال بيرون می آوريم ( كره ١٨٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد ، شير يک استكان يا ١٠٠ ميل ) تا به دما مناسب برسند.
قالب موردنظر را با كمى كره چرب و روى كره را خوب با شكر قهو ه اى بپوشانيد براى كاراملى كردن ( نياز به پاشيدن آرد نيست ).
سپس شش عدد آلو را نصف كرده روى شكر ته قالب بچيند و سه عدد آلو و يک عدد هلو را ريز خرد ميكنيم براى داخل كيک و كنار مي گذاريم.
حالا ١٨٠ گرم شكر را با ١٨٠ گرم كره خوب با همزن بزنيد تا مواد يك دست و كرم رنگ شود ، ٤عدد تخم مرغ را يكى يكى اضافه و خوب هم ميزنيم سپس چند قطره وانيل يا وانيل شوگر اضافه ميكنيم و هم مي زنيم من مقدارى پودر هل و دارچين به مايه كيک اضافه كردم.
در اين جا فر را روشن كردم تا گرم شود و و زياد داغ نشود با حرارت ١٨٠، حالا آرد ( ٢٢٠ گرم تا ٢٤٠ گرم )، يك و نيم قاشق مرباخورى بكينگ پودر و نصف قاشق چايخورى جوش شيرين سه بار الك كرده و كم كم با شير به مواد اضافه و با همزن دستى ميزنيم تا مخلوط شود.
در آخر هم آلو و هلو خرد شده و كمى پودر بادام افزودم هم زدم و مايه را داخل قالب روى آلوهاى چيده كه ته قالب گذاشته بوديم ريختم و كيک را براى مرحله پخت در فر بمدت ٥٠ دقيقه قرار دادم.
من اين ميزان مواد را در دو تا قالب كوچک ريختم براى همين بافت كيک خيلى نرم و جالب شده بود بستگى به اندازه قالبتان دارد.
بعد از پخت و خنك شدن كيک آلو و هلو وارونه آن را وارانه و سرو ميكنيم.
منبع : beryooni.com
[دوشنبه 1393-07-07] [ 03:41:00 ب.ظ ]