یکی از خوشمزه ترین و آسان ترین روش پخت کیک آلو و هلو وارونه را در اینجا آموزش ببینید و خوردن ان لذت ببرید.

 

موردمصرف : دسر

آماده سازی : 60 دقیقه

پخت : 50 دقیقه

 

مواد لازم برای 5 نفر :

 

 

کره :   180 گرم

تخم مرغ:    4 عدد

شیر : 100 میلی لیتر (1 استکان)

آلو :    6 عدد

هلو  : 1 عدد

شکر : 180 گرم

وانیل : چند قطره (به میزان لازم)

آرد : 220 تا 240 گرم

بیکینگ پودر : یک و نیم قاشق مربا خوری

جوش شیرین :  نصف قاشق چای خوری

 

 

 

 

طرز تهیه :

 

همه مواد را از قبل از يخچال بيرون می آوريم ( كره ١٨٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد ، شير يک استكان يا ١٠٠ ميل ) تا به دما مناسب برسند.

 

قالب موردنظر را با كمى كره چرب و روى كره را خوب با شكر قهو ه اى بپوشانيد براى كاراملى كردن ( نياز به پاشيدن آرد نيست ).

 

سپس شش عدد آلو را نصف كرده روى شكر ته قالب بچيند و سه عدد آلو و يک عدد هلو را ريز خرد ميكنيم براى داخل كيک و كنار مي گذاريم.

 

حالا ١٨٠ گرم شكر را با ١٨٠ گرم كره خوب با همزن بزنيد تا مواد يك دست و كرم رنگ شود ، ٤عدد تخم مرغ را يكى يكى اضافه و خوب هم ميزنيم سپس چند قطره وانيل يا وانيل شوگر اضافه ميكنيم و هم مي زنيم من مقدارى پودر هل و دارچين به مايه كيک اضافه كردم.

 

در اين جا فر را روشن كردم تا گرم شود و و زياد داغ نشود با حرارت ١٨٠، حالا آرد ( ٢٢٠ گرم تا ٢٤٠ گرم )، يك و نيم قاشق مرباخورى بكينگ پودر و نصف قاشق چايخورى جوش شيرين سه بار الك كرده و كم كم با شير به مواد اضافه و با همزن دستى ميزنيم تا مخلوط شود.

 

در آخر هم آلو و هلو خرد شده و كمى پودر بادام افزودم هم زدم و مايه را داخل قالب روى آلوهاى چيده كه ته قالب گذاشته بوديم ريختم و كيک را براى مرحله پخت در فر بمدت ٥٠ دقيقه قرار دادم.

 

من اين ميزان مواد را در دو تا قالب كوچک ريختم براى همين بافت كيک خيلى نرم و جالب شده بود بستگى به اندازه قالبتان دارد.

 

بعد از پخت و خنك شدن كيک آلو و هلو وارونه آن را وارانه و سرو ميكنيم.

 

 

منبع : beryooni.com

 

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[دوشنبه 1393-07-07] [ 03:41:00 ب.ظ ]