کیک با ماهیتابه

 

 

۲پیمانه آرد سفید

 

۱پیمانه آب

 ۱پیمانه سر خالی شکر

۲عدد تخم مرغ

نصف پیمانه روغن مایع

یک قاشق چایخوری وانیل

یک قاشق مرباخوری بکینک پودر

مقداری گردو خرد شده

یک قاشق غذاخوری کاکاؤو

بجای آب از شیر هم میشه استفاده کرد که البته شیر بهتره

 

 

تخم مرغ رو با چنگال خیلی میزنیم بعد شکرو روغن و آب یا شیر ,وانیل رواضافه کرده بعد آرد رو اضافه وآروم باچنگال هم میزنیم, در آخر گردو,کاکاؤو, بکینگ پودر رو اضافه میکنیم, ماهیتابه رو کمی روغن ریخته با در بسته اجازه بدین چند ثانیه گرم شه بعد مایه کیکو بریزین و یک سطح کنین ودرش بسته با حرارت کم بپزه, وقتی با چنگال تست کردین که خوب پخته شده میتونین چند دقیقه ایم ماهیتابه رو بر گردونین ولی اگه خوب پخته شده باشه ضرورتی ام نداره.

 

تو تابه های رژیمی دوطرفه یا دوبل اگه درست کنین که عالی میشه

 

فقط نکته اینجاس که باید لاستیک دور تابه را در بیارین که کمی هوا به داخل رد و بدل بشه و در تابه عرق نکنه و کیک خیس نشه

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[سه شنبه 1394-03-19] [ 03:36:00 ب.ظ ]