کیک در تابه دو طرفه
مواد لازم
تخم مرغ : 4 عدد
آرد سفيد : 1 لیوان
روغن مايع: 1/4 ليوان
شکر : 1/2 ليوان
بکينگ پودر : 1/2 قاشق چايخوري
وانيل :1/2 قاشق چايخوري
آب يا آب پرتقال : 1/4 ليوان
تخم مرغ ، شکر و وانيل را با همزن برقي خوب هم زده تا مواد سفت و سفيد و کشدار شود . روغن مايع را افزوده و فقط يک دور با همزن هم مي زنيم . زياد نبايد هم زد زيرا پف کيک مي خوابد .
بکينگ پودر و آرد را حداقل سه بار الک کرده و وارد مايع مي نماييم . در اين زمان آب يا آب پرتقال را کم کم به مايع افزوده و حتما با ليسک یا قاشق چوبی هم زده تا گلوله اي در مايع نماند . اگر زياد هم زده شود پف کيک مي خوابد و اگر کم هم زده شود گلوله هاي آرد در مواد باقي مي ماند . مخلوط کردن بايد با تدريج و با حوصله باشد . در انتها ، دو طرف تابه را چرب کرده و آنرا کمي گرم مي کنيم و مايع را درون آن مي ريزيم و تا پانزده دقيقه اول درب آن را باز نمي کنيم . سپس پانزده دقيقه طرف ديگر را روي حرارت گذاشته و سپس درب تابه را باز کنيد و بنا بر سليقه آن را پشت و رو کنيد تا رنگ آن به ميزان دلخواه در آيد .
تابه در زمان پخت بدون واشر باشد ولي درب آن را قفل کنيد .
زمان پخت 35 الي 40 دقيقه روي حرارت ملايم مي باشد .
[یکشنبه 1393-11-19] [ 10:29:00 ب.ظ ]