کیک در تابه دو طرفه

مواد لازم

تخم مرغ : 4 عدد

آرد سفيد : 1 لیوان

روغن مايع: 1/4 ليوان

شکر : 1/2 ليوان

بکينگ پودر : 1/2 قاشق چايخوري

وانيل :1/2 قاشق چايخوري

آب يا آب پرتقال : 1/4 ليوان

تخم مرغ ، شکر و وانيل را با همزن برقي خوب هم زده تا مواد سفت و سفيد و کشدار شود . روغن مايع را افزوده و فقط يک دور با همزن هم مي زنيم . زياد نبايد هم زد زيرا پف کيک مي خوابد .

بکينگ پودر و آرد را حداقل سه بار الک کرده و وارد مايع مي نماييم . در اين زمان آب يا آب پرتقال را کم کم به مايع افزوده و حتما با ليسک یا قاشق چوبی هم زده تا گلوله اي در مايع نماند . اگر زياد هم زده شود پف کيک مي خوابد و اگر کم هم زده شود گلوله هاي آرد در مواد باقي مي ماند . مخلوط کردن بايد با تدريج و با حوصله باشد . در انتها ، دو طرف تابه را چرب کرده و آنرا کمي گرم مي کنيم و مايع را درون آن مي ريزيم و تا پانزده دقيقه اول درب آن را باز نمي کنيم . سپس پانزده دقيقه طرف ديگر را روي حرارت گذاشته و سپس درب تابه را باز کنيد و بنا بر سليقه آن را پشت و رو کنيد تا رنگ آن به ميزان دلخواه در آيد .

تابه در زمان پخت بدون واشر باشد ولي درب آن را قفل کنيد .

زمان پخت 35 الي 40 دقيقه روي حرارت ملايم مي باشد .

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[یکشنبه 1393-11-19] [ 10:29:00 ب.ظ ]