آش کارن شیراز
مواد لازم :
برنج 150 گرم
لپه 50 گرم
آب گوشت به مقدار لازم
سبزی کارده ( شیوید 100 گرم کارن 400 گرم )
پیاز داغ به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم ( دو تا قاشق غذاخوری )
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم
آب 4 لیوان
روش تهیه :
ابتدا گوشت را با مقداری آب بصورت ریشه ریشه می کنیم لپه را در آن می ریزیم بعد از نیم ساعت برنج را اضافه می کنیم و سپس سبزی شوید و کارده را اضافه نموده و خوب میپزیم 10 دقیقه مانده به کشیدن 2 قاشق آرد را در مقداری آب حل کرده اضافه می کنیم و به آش اضافه می کنیم تاآنی قوام آید نمک و فلفل و زردچوبه را در موقع طبخ غذا کمی به آخر مانده اضافه می کنیم و پیاز داغ را به آن اضافه نموده و خوب که آنی جا افتاد با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم
[چهارشنبه 1394-04-10] [ 04:05:00 ب.ظ ]