آش کارن شیراز

 

مواد لازم :

 

برنج 150 گرم

لپه 50 گرم

آب گوشت به مقدار لازم

سبزی کارده ( شیوید 100 گرم کارن 400 گرم )

پیاز داغ به مقدار لازم 

آرد به مقدار لازم ( دو تا قاشق غذاخوری )

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم

آب 4 لیوان

  

روش تهیه :

 

ابتدا گوشت را با مقداری آب بصورت ریشه ریشه می کنیم لپه را در آن می ریزیم بعد از نیم ساعت برنج را اضافه می کنیم و سپس سبزی شوید و کارده را اضافه نموده و خوب میپزیم 10 دقیقه مانده به کشیدن 2 قاشق آرد را در مقداری آب حل کرده اضافه می کنیم و به آش اضافه می کنیم تاآنی قوام آید نمک و فلفل و زردچوبه را در موقع طبخ غذا کمی به آخر مانده اضافه می کنیم و پیاز داغ را به آن اضافه نموده و خوب که آنی جا افتاد با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم

 

 

موضوعات: آشپزی ( آش ها)  لینک ثابت



[چهارشنبه 1394-04-10] [ 04:05:00 ب.ظ ]