دستور دوم تهیه کیک برنجی:
3 فنجان برنج پخته شده
2 عدد تخم مرغ خوب زده شده
3 قاشق غذاخوری آرد
2/1 فنجان شیر
1 قاشق غذاخوری نمک
تخم مرغ های زده شده را با برنج پخته و خنک شده مخلوط کنید ، سپس آرد و شیر را به آن اضافه کنید . با قاشق آن را در ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید ، بریزید و آن را با یک نان شیرینی فشار داده ، آن را پرس کنید تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزید تا زمانیکه دو طرف آن قهوه ای شود . با کره و شربت به عنوان کیک داغ یا دسر کنار غذا سرو کنید .
[دوشنبه 1393-07-07] [ 03:22:00 ب.ظ ]