طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای)
برنج را از شب پیش خیس کنید . صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
دستور اول تهیه کیک برنجی:
مواد اولیه
4 فنجان برنج هندی
25 گرم بادام هندی
نارگیل مکعبی خرد شده
پودر هل
شیره قند4 فنجان
آب 4 فنجان
طرز تهیه
برنج را از شب پیش خیس کنید
صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
سپس آن را آسیا کنید
ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ، نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید
وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید
سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود
سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود
بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید
[دوشنبه 1393-07-07] [ 03:20:00 ب.ظ ]