طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای)

 

 

 

 

برنج را از شب پیش خیس کنید . صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید

دستور اول تهیه کیک برنجی:

مواد اولیه

4 فنجان برنج هندی

25 گرم بادام هندی

نارگیل مکعبی خرد شده

پودر هل

شیره قند4 فنجان

آب 4 فنجان

 

طرز تهیه

برنج را از شب پیش خیس کنید

صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید

سپس آن را آسیا کنید

ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،‌بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ،‌ نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید

 

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید

سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود

سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود

بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید

روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید

موضوعات: همه, آشپزی ( کیک )  لینک ثابت



[دوشنبه 1393-07-07] [ 03:20:00 ب.ظ ]