شامی افطاری
مواد لازم
گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم
نخود پخته شده ۱۵۰ گرم
لپه پخته شده ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ، فلفل به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا نخود و لپه را به طور جدا خیس کرده سپس گوشت با سیب زمینی و پیاز و کمی زردچوبه می گذاریم تا بپزد.
۲- لپه و نخود را به طور جدا می پزیم سپس گوشت پخته شده را جدا کرده و کاملا ریش ریش می کنیم.
۳- سیب زمینی و لپه و نخود و پیاز پخته شده را همه را چرخ می کنیم.
۴- نمک زردچوبه و دارچین اضافه کرده تخم مرغ را افزوده و مانند مایع کتلت در می آوریم سپس به صورت شامی های ریز در روغن سرخ می کنیم
منبع :سرآشپز پاپیون
دریافت کنید :
[یکشنبه 1394-03-10] [ 09:44:00 ب.ظ ]