شامی افطاری 

 

مواد لازم

گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم

نخود پخته شده ۱۵۰ گرم

لپه پخته شده ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

نمک ، فلفل به مقدار لازم

دارچین و زردچوبه به مقدار لازم

سیب زمینی بزرگ ۱ عدد

روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا نخود و لپه را به طور جدا خیس کرده سپس گوشت با سیب زمینی و پیاز و کمی زردچوبه می گذاریم تا بپزد.

۲- لپه و نخود را به طور جدا می پزیم سپس گوشت پخته شده را جدا کرده و کاملا ریش ریش می کنیم.

۳- سیب زمینی و لپه و نخود و پیاز پخته شده را همه را چرخ می کنیم.

۴- نمک زردچوبه و دارچین اضافه کرده تخم مرغ را افزوده و مانند مایع کتلت در می آوریم سپس به صورت شامی های ریز در روغن سرخ می کنیم 

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 

موضوعات: همه, آشپزی ( انواع غذا )  لینک ثابت



[یکشنبه 1394-03-10] [ 09:44:00 ب.ظ ]