چیکن استروگانف
مرغ قیمه ای 300 گرم
پیاز دو عدد بزرگ
قارچ 500 گرم
سه تا قاشق غذا خوری ترخون و مرزه
خامه ی بسته
سس مایونز دو تا قاشق غذا خوری پر
کره 50 گرمی
چيپس خلال مزمز
پیاز را خلال و سرخ می کنیم کنار می گذاریم.مرغ را می پزیم و سپس سرخ می کنیم. داخل پیاز می ریزیم. قارچ را تفت میدیم سبزی را به قارچ اضافه می کنیم. سپس همه مواد را مخلوط می کنیم. و خامه و سس و کره را اضافه کرده به همراه نمک و فلفل.و دو سه دقیقه با شعله کم گذاشته. سپس در دیس چيپس ریخته مواد را روی چیپس می ریزیم و رویش را هم با چیپس تزئین می کنیم.
[یکشنبه 1394-03-10] [ 09:47:00 ب.ظ ]