میگوپفکی
مواد لازم برای خمیر بنیه
دلستر یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق م
ارد به میزان لازم حدود ۱ پیمانه
روغن مایع ۲ ق غ
نمک و فلفل و پودر سیر
شیر نصف پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
میگو پاک کرده یک کیلو
این مواد برای یک کیلو میگو کافیه.ابتدا تخم مرغها رو همراه فلفل و پودر سیر خوب با چنگال بزنید
بعد دلستر که بهتره بی طعم باشه ولی اگه پیدا نکردید ترجیحا طعم لیمو بگیرید .همراه شیر و بیکینگ پودر و روغن به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا غلظتش مثل فرنی بشه
اگه سفت بشه خوب پف نمیکنه و اگه شل باشه روی میگو نمیمونه
در صورت سفت یا شل شدن دلستر یا ارد اضافه کنید
دلستر برای اینه که موقع سرخ کردن روغن رو به خودش جذب نکنه
حالا تو یه ظرف عمیق روغن سرخ کردنی بریزید و بزارید داغ بشه .اندازه ی ظرفتون میگو بردارید و داخل ارد بغلطونید بعد بریزید داخل خمیر .بعد دونه دونه در بیارید و بندازید تو روغن
حرارت خیلی زیاد نباشه .میگو اگه زیاد رو حرارت بمونه سفت میشه.پس قبل از این که رنگش خیلی تغییر نکرده یعنی حدود ۵ ثانیه که تو روغن موند از روغن در بیارید و روی دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه
اگه نمک به خمیر نزنید بهتره چون پفش بیشتر میشه
اگه به خمیرتون نیم ساعت استراحت بدید هم بهتره
سفارش میکنم حتما درست کنید چون خیلی خوشمزه ست
با این خمیر هر چی رو میتونید درست کنید مثل گل کلم .قارچ.پیاز و ….
[یکشنبه 1393-11-19] [ 10:20:00 ب.ظ ]