کیک گوشت:
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده / 300 گرم
فلفل دلمه ای / 1 عدد
قارچ / به میزان دلخواه
پیاز داغ / به میزان دلخواه
رب گوجه / به میزان دلخواه
مواد کیک :
آرد / 1/5 لیوان
روغن / نصف لیوان
ماست / 1 لیوان
بکینگ پودر / 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ / 4 عدد
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب میزنیم بعد ماست ، روغن ، نمک و فلفل سیاه هم به مایه اضافه کرده دوباره خوب مخلوط کرده سپس آرد را که با ب.پ مخلوط کردیم روی مایه الک میکنیم و با قاشق هم میزنیم سپس نیمی از مایه ی کیک را در قالب ریخته بعد مواد میانی را که مثل مایه ی ماکارونی آماده کردیم روی آن ریخته و پخش میکنیم و بعد نیمه ی دیگر مایه ی کیک را روی مواد میریزیم ، (البته میتوانیم در لایه ی میانی از پنیر پیتزا هم استفاده کنیم)
سپس رویه ی کیک را با سس گوجه تزیین کرده و قالب را در طبقه ی وسط فر که با 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 45′ دقیقه قرار میدهیم
[یکشنبه 1393-11-19] [ 10:15:00 ب.ظ ]